Δωρεάν στους θεατές της υπερειδικής το πρόγραμμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Δωρεάν στους θεατές της υπερειδικής το πρόγραμμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Το «Επίσημο Πρόγραμμα» του εθνικού μας αγώνα περιλαμβάνει τις συμμετοχές, το ωράριο και τους χάρτες των ειδικών διαδρομών.

Η Ελλάδα θα αποτελέσει το επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος όσον αφορά τον κόσμο των ράλλυ το τετραήμερο 8-11 Σεπτεμβρίου. Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί το 10ο από τους 13 αγώνες της σεζόν, με την μάχη στους οδηγούς και τους κατασκευαστές να είναι ανοικτή.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τους τρόπους με τους οποίους οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να αποκτήσουν το «Επίσημο Πρόγραμμα» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Δείτε τον πληρέστερο και διαδραστικό Οδηγό Θεατών του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που ετοίμασε το gMotion by gazzetta

Αρχικά το πρόγραμμα κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ενώ την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, θα διατίθεται δωρεάν στις θύρες του ΟΑΚΑ πριν από την εκκίνηση και την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το έντυπο θα διατίθεται δωρεάν και από το service park, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Στις 82 σελίδες του, το «Επίσημο Πρόγραμμα» περιλαμβάνει τις συμμετοχές, το ωράριο, τους χάρτες των ειδικών διαδρομών, όπως και στοιχεία για όλα τα πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα.

ΕΚΟ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!