Ποια μοτοσικλέτα του Βαλεντίνο Ρόσι πωλείται

Κώστας Παστρίμας
Ποια μοτοσικλέτα του Βαλεντίνο Ρόσι πωλείται
Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσετε ένα δίκυκλο το οποίο οδηγούσε ο ίδιος ο «Γιατρός» στη διάρκεια των GP.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι μπορεί να μη βρίσκεται πλέον στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP και να έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό στον θεσμό, ωστόσο στις κερκίδες σε κάθε πίστα του πρωταθλήματος τα καπελάκια και οι φανέλες με το #46 συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση. Όλοι θα ήθελαν ένα «κομμάτι» του Ιταλού superstar για να τον θυμούνται, πόσο μάλλον μια μοτοσικλέτα που οδήγησε στα paddock του MotoGP.

Την τελευταία φορά που ο Ρόσι έβγαλε σε δημοπρασία μία από τις μοτοσικλέτες του ήταν πριν από μερικά χρόνια όταν πούλησε την Ducati GP11 στην τιμή των 245.700 ευρώ! Το νέο όχημα το οποίο βγάζει σε δημοπρασία ο Ιταλός δεν είναι κάποιο εξωτικό αγωνιστικό, αλλά ένα scooter της Yamaha το οποίο χρησιμοποιούσε στα αγωνιστικά τριήμερο. Το Giggle 50 είναι βαμμένο στα χρώματα της FIAT Yamaha MotoGP Team και εξυπηρέτησε τον Ρόσι το 2008 και το 2009. Η ισχύς του είναι μόλις 3 ίπποι, ωστόσο η αξία του ως όχημα είναι τεράστια.

fiat

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για το ίδρυμα Medea La Nostra Famiglia το οποίο ασχολείται με τον αυτισμό σε μικρά παιδιά. Η αρχική τιμή του scooter έχει οριστεί στις 7.000 ευρώ, αλλά αναμένεται να φτάσει τα 12.000-15.000 ευρώ. Αν λάβουμε υπόψη ότι ένα απλό Giggle 50 κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ, τότε αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει να δώσετε κάτι παραπάνω για χάρη του «Γιατρού».

fiat

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!