ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Εκτός αγώνα ο τραυματίας Μάρκο Μπουλάτσια

Κώστας Μπιτσικώκος
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Εκτός αγώνα ο τραυματίας Μάρκο Μπουλάτσια
Τον νεαρό οδηγό από τη Βολιβία θα αντικαταστήσει στην ομάδα Toksport ο Νορβηγός Άιβιντ Μπρίνιλντσεν.

Ένας τραυματισμός σε ασφάλτινο ράλλυ που διεξήχθη στο Βέλγιο στα μέσα Αυγούστου στάθηκε η αιτία που δεν επιτρέπει στον Μάρκο Μπουλάτσια να λάβει μέρος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (8-11 Σεπτεμβρίου). Τη θέση του 22χρονου Βολιβιανού, ο οποίος συμμετέχει στην κατηγορία WRC2 με το Skoda Fabia Rally2 της Toksport WRT, θα πάρει ο Νορβηγός Άιβιντ Μπρίνιλντσεν.

Ο Μπουλάτσια τραυματίστηκε μετά από ατύχημα που είχε στο Ράλλυ Φαν Στάντεν του Βελγίου, το οποίο αποτέλεσε αγώνα-τεστ ενόψει του Ράλλυ Βελγίου για το WRC. Και ενώ συμμετείχε κανονικά στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, οι ενοχλήσεις που συνεχίζει να νιώθει τον οδήγησαν στην απόφαση να μην λάβει μέρος στον εθνικό μας αγώνα.

«Το ράλλυ είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις φορώντας τα ρούχα σου!»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπρίνιλντσεν αντικαθιστά την τελευταία στιγμή τον Μπουλάτσια. Στο Arctic Rally Φινλανδίας του 2021 πήρε τη θέση του Βολιβιανού, όταν ο τελευταίος είχε προβλήματα με τη βίζα του.

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ στον Μάρκο ταχεία ανάρρωση. Νιώθω πολύ ταπεινός και περήφανος που μου δόθηκε ξανά αυτή η ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο την Skoda όσο και την Toksport για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Οι αγώνες ράλλυ είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις φορώντας τα ρούχα σου», δήλωσε εμφανώς χαρούμενος ο 34χρονος Νορβηγός.

Άιβιντ Μπρίνιλντσεν

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!