Σπάνιο βίντεο του Μίκαελ Σουμάχερ στη σέλα της Ducati X2 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Σπάνιο βίντεο του Μίκαελ Σουμάχερ στη σέλα της Ducati X2 (vid)
Έντονες αναμνήσεις και συναισθήματα γεννάει το βίντεο του Μίκαελ Σουμάχερ στο Μουτζέλο.

«Άκουσα μια φήμη ότι θα έρθει την Παρασκευή, αλλά δεν την πίστεψα γιατί δεν προερχόταν από την Ferrari. Το Σάββατο όμως μου είπαν ότι ξεκίνησε με την Harley του και κατεβαίνει στο Μουτζέλο από την Ελβετία». Αυτά ήταν τα λόγια του μεγάλου Ράντι Μάμολα, πρώην αναβάτη MotoGP στη διάρκεια του Grand Prix της Ιταλίας στην πίστα του Μουτζέλο το μακρινό 2006, όταν έμαθε ότι ο θρύλος Μίκαελ Σουμάχερ θα επισκεπτόταν τα paddock του MotoGP.

Ducati

Ο Γερμανός θρύλος της Formula 1 ποτέ δεν έκρυψε την λατρεία του για τους δύο τροχούς και σε κάθε ευκαιρία την εποχή της κυριαρχίας του οδηγούσε σε πίστες και δρόμους. Το 2006 αποφάσισε να επισκεφτεί χωρίς προειδοποίηση την πίστα του Μουτζέλο για το MotoGP εκείνης της χρονιάς και μάλιστα ζήτησε από τους ανθρώπους της Ducati να ανέβει στην διθέσια Ducati X2. Εκείνη την εποχή, αναβάτης της διθέσιας μοτοσικλέτας που πήγαινε βόλτα τους VIP στη διάρκεια των Grand Prix, ήταν ο Ράντι Μάμολα, ο οποίος με έκπληξη καλωσόρισε τον Σουμάχερ στη σέλα της μοτοσικλέτας.

Ducati

Ο Αμερικανός νικητής GP δεν έκανε πίσω επειδή είχε έναν τεράστιο οδηγό πίσω του και πίεσε αρκετά την μοτοσικλέτας. Έφυγε με σούζα από την γραμμή εκκίνησης και αμέσως έστριψε σβέλτα στις στροφές της πίστας. Για δύο γύρους κινήθηκε αρκετά γρήγορα και έκανε τον Σουμάχερ να ενθουσιαστεί με την εμπειρία στην πίστα.

Ducati

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε τον τεράστιο Μίκαελ να διασκεδάζει στη σέλα της Ducati παρέα με τον Μάμολα. Ο ήχος είναι φυσικός και η εικόνα όχι τόσο καλή, ωστόσο τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις ξεχειλίζουν από τις εικόνες που παρουσιάζονται σε αυτό το μικρό φιλμ. Απολαύστε τον μοναδικό «Σούμι».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!