Formula 1: Η συνέντευξη Τύπου του GP Βελγίου ήταν γεμάτη… Αιγαίο

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Η συνέντευξη Τύπου του GP Βελγίου ήταν γεμάτη… Αιγαίο
Λατίφι και Γκασλί μίλησαν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα. Αποστολή-Σπα: Πάνος Σεϊτανίδης.

Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της σεζόν η Ελλάδα αποτέλεσε θέμα συζήτησης στις συνεντεύξεις Τύπου της Formula 1 ως… δημοφιλής προορισμός για τους πιλότους και παρέμεινε θέμα συζήτησης και στην επιστροφή του σπορ στη δράση.

Βλέπετε, στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν αρχίσουν οι αγωνιστικές διαδικασίες στο πλαίσιο του Grand Prix Βελγίου, δέκατου τέταρτου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1, δύο οδηγοί μίλησαν για το χρόνο που πέρασαν στο Αιγαίο!

Ο λόγος για τον Νίκολα Λατίφι της Williams και τον Πιερ Γκασλί της Scuderia AlphaTauri που αμφότεροι βρέθηκαν στην Ελλάδα νωρίτερα τον Αύγουστο.

Ο Καναδός άλλαξε προορισμό φέτος. Πέρυσι ήταν στη Μύκονο, φέτος βρέθηκε στην Κρήτη. Σας έχουμε ρεπορτάζ σχετικά, που θα το μοιραστούμε προσεχώς. Κι αυτή ήταν μία από τις τρεις στάσεις του στην καλοκαιρινή του… περιοδεία.

«Είχα ένα πολύ καλό διάλειμμα. Ευτυχώς. Έκανα λίγο απ’ όλα, πράγμα που ήταν πολύ καλό. Αμέσως μετά τον αγώνα της Ουγγαρίας επέστρεψα στη βάση της ομάδας, όπου πέρασα μία ημέρα δουλεύοντας στον προσομοιωτή κι έπειτα επέστρεψα στον Καναδά για να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου και την κοπέλα μου. Ύστερα ταξιδέψαμε στην Ελλάδα για τις προσωπικές μας σύντομες διακοπές. Και ολοκληρώσαμε το διάλειμμα με ένα ταξίδι στην Πολωνία για να δούμε την οικογένειά της. Κάναμε λίγο απ’ όλα και νιώθω χαλαρός και αναγεννημένος», είπε ο Λατίφι.

Τότε ρωτήθηκε αν συνάντησε τον Γκασλί όσο βρισκόταν στην Ελλάδα. Κι άρχισε μία μεταξύ τους στιχομυθία στην οποία ο Γάλλος φάνηκε πως δεν ήθελε να αποκαλύψει και πολλά για τα… καμώματά του στη χώρα μας.

«Όχι, δεν πέτυχα τον Πιερ», είπε ο Λατίφι με τον οδηγό της Scuderia AlphaTauri να του απαντά πως του έστειλε μήνυμα.

Πιερ Γκασλί

«Δεν ήμασταν καν στο ίδιο νησί», συνέχισε ο Λατίφι. «Δεν ήσουν στη Μύκονο εσύ; Εγώ ήμουν στην Κρήτη. Είναι διαφορετικά νησιά. Ήταν στο νησί που πάνε για να κάνουν πάρτι, ήμουν στο νησί που πάνε για να ξεκουραστούν».

Το ύφος του Γκασλί εκείνη τη στιγμή ισοδυναμούσε με χίλιες λέξεις. Ή καλύτερα 999 γιατί ξεστόμισε και μια: «Σίγουρα».

Δείτε το video review του Gazzetta για το πρώτο… ημίχρονο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, με τους Πάνο Σεϊτανίδη και Κώστα Παστρίμα να συζητούν για όσα είδαμε στα πρώτα 13 Grand Prix της σεζόν.

Φωτογραφίες: Williams F1, Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!