ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Επόμενη στάση Χαλκίδα για το Rally Road Truck

Newsroom
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Επόμενη στάση Χαλκίδα για το Rally Road Truck
Το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίζει την περιοδεία του σε ελληνικές πόλεις.

Έπειτα από την επιτυχημένη δράση του σε πόλεις της Κρήτης, όπου σε διάρκεια τριών εβδομάδων περισσότεροι από 2.500 πολίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πάνω σε θέματα Οδικής Ασφάλειάς, το EKO Acropolis Rally Road Truck συνεχίζει την πορεία του σε πόλεις της χώρας, με στόχο την ευρύτερη ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τους κινδύνους που κρύβουν οι λανθασμένες οδηγικές συνήθειες.

Έτσι, ήδη από χθες, το φορτηγό βρίσκεται στη Χαλκίδα, σταθμευμένο δίπλα στο Δημαρχείο της πόλης, στην προβλήτα του Αγ. Νικολάου, όπου θα παραμείνει έως και τις 25 Αυγούστου.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμά του θα διαμορφωθεί ως εξής:

- 26-30/8 Ασπρόπυργος (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου)
- 31/8 - 4/9 Ελευσίνα
- 4-7/9 Αθήνα
- 8/9 ΟΑΚΑ
- 9-12/9 Λαμία (έξω από το ΕΚΟ Service Park)

rally acropolis

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Ασπρόπυργο και στην Ελευσίνα, θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με θέμα την Οδική Ασφάλεια. Ειδικότερα, στις 30 Αυγούστου (Ασπρόπυργος) και στις 3 Σεπτεμβρίου (Ελευσίνα) στις 19:00 το απόγευμα, στελέχη της Motorsport Greece, του φορέα που έχει την ευθύνη διεξαγωγής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, θα βρεθούν στο χώρο και θα συζητήσουν με καλεσμένους και πολίτες πάνω στους κανόνες της ενδεδειγμένης συμπεριφοράς κατά την οδήγηση.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας Οδικής Ασφάλειας, που αποτελεί σταθερά προτεραιότητα του αγώνα ήδη από πέρυσι, το EKO Acropolis Rally Road Truck, είναι εξοπλισμένο με προσομοιωτές οδήγησης, γυαλιά προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων, κάρτες Οδικής Ασφάλειας με Έλληνες αθλητές, και με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της EKO, «διαδίδει» τη σπουδαιότητα της ασφαλούς οδήγησης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!