Formula 1: Τα γκαράζ των οδηγών είναι γεμάτα supercars (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Τα γκαράζ των οδηγών είναι γεμάτα supercars (vid)
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κρύβεται στα γκαράζ των καλοπληρωμένων οδηγών της F1;

Για να αποκτήσεις ένα supercar ή… hypercar όπως είναι η τάση της εποχής, πρέπει να έχεις γεμάτο πορτοφόλι. Πολύ γεμάτο. Όμως για να οδηγήσεις ένα τέτοιο στολίδι της αυτοκίνησης όπως του αρμόζει, δεν αρκεί ο φουσκωμένος τραπεζικός λογαριασμός.

Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που και μπορούν να αγοράσουν τέτοια δημιουργήματα αλλά -το κυριότερο- μπορούν και να τα οδηγήσουν! Ο λόγος φυσικά, για τους πιλότους της Formula 1!

Παρότι χορταίνουν συγκινήσεις στις πίστες, συνήθως θέλουν να έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα που να είναι εντυπωσιακά σε όψη αλλά και επιδόσεις. Κι ας είναι δύσκολο να τα δοκιμάσουν όπως μόνο εκείνοι γνωρίζουν.

Σεμπάστιαν Φέτελ DBX

Τι θα λέγατε λοιπόν να ρίξουμε μία ματιά στα γκαράζ κάποιων εκ των οδηγών του μαγικού κόσμου της Formula 1; Παρότι η παρουσίαση αυτή προέρχεται από το κανάλι της Supercar Blondie, δεν την κάνει η δημοφιλής YouTuber – αλλά συνεργάτης της. Όμως η ουσία είναι η ίδια. Αυτές οι συλλογές θα σε αφήσουν με ανοιχτό το στόμα!

Ξεκινώντας από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν που μάλιστα έχει και μία επιλογή έκπληξη στο γκαράζ του. Μετά τον οδηγό της Red Bull Racing μαθαίνουμε τι οδηγεί ο Λάντο Νόρις της McLaren, ο Φερνάντο Αλόνσο της Alpine, ο Λούις Χάμιλτον της Mercedes-AMG, ο Σεμπάστιαν Φέτελ της Aston Martin, o Σαρλ Λεκλέρ της Scuderia Ferrari αλλά και ο Άντριαν Σούτιλ!

Εύλογα θα αναρωτηθείτε: «Μα πού τον θυμήθηκαν αυτόν»; Όμως η σωστή ερώτηση δεν ήταν «που» αλλά «γιατί»; Και όσα θα δείτε στο video, εξηγούν γιατί ο Γερμανός βετεράνος της F1, με τις 128 εκκινήσεις στο ενεργητικό του, έχει ενταχθεί στη λίστα.

Περισσότερα πατώντας play!

Φωτογραφίες: Ferrari, Aston Martin

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!