Formula 1: Απίστευτος τρελάρας κάνει βόλτες με μονοθέσιο σε δημόσιο δρόμο (vid)

Κώστας Παστρίμας
Formula 1: Απίστευτος τρελάρας κάνει βόλτες με μονοθέσιο σε δημόσιο δρόμο (vid)
Οι χρήστες ενός αυτοκινητόδρομου στην Τσεχία δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν τους προσπέρασε ένα μονοθέσιο βαμμένο στα χρώματα της Ferrari.

Φανταστείτε να είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες και να βρίσκεστε στο δρόμο. Ξαφνικά, βλέπετε να σας προσπερνά ένα κατακόκκινο μονοθέσιο. Δεν έχουν συμβεί πιο παράξενα πράγματα από αυτό. Κι όμως, όσοι κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο D4 στην Τσεχία πριν από λίγες ημέρες είχαν αυτήν ακριβώς την απίστευτη εμπειρία.

Εντάξει, το μονοθέσιο δεν ήταν ακριβώς της Formula 1 αλλά του GP2, της κατηγορίας που υπήρχε πριν από τη Formula 2. Ο «μερακλής» που το οδηγούσε το είχε βάψει στα χρώματα της Ferrari του 2004, της τελευταίας χρονιάς δηλαδή που κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Μίκαελ Σουμάχερ. Το μονοθέσιο έχει μάλιστα τον αριθμό 7, που κατά πάσα πιθανότητα είναι αναφορά στους τίτλους του μεγάλου Γερμανού.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι τα αγωνιστικά μονοθέσια δεν έχουν έγκριση τύπου και δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στους δημόσιους δρόμους. Για τον συγκεκριμένο Τσέχο πάντως δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς πριν από λίγα χρόνια είχε πάλι εμφανιστεί. Τότε η αστυνομία είχε εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του μονοθεσίου αλλά δεν μπορούσε να ταυτοποιήσει τον οδηγό λόγω κράνους. Τα πρόστιμα δεν τα γλίτωσε τότε και μάλλον ούτε αυτήν φορά, αν και η αστυνομία δεν τον έπιασε «επ’ αυτοφόρω» σε αυτήν τη βόλτα.

Το βίντεο που τράβηξαν οι έκπληκτοι επιβάτες των διπλανών αυτοκινήτων έγινε, προφανώς, viral.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!