Στον τελικό του CIV Junior ο Πάνος Κολλάρος

Κώστας Παστρίμας
Στον τελικό του CIV Junior ο Πάνος Κολλάρος
Ο Έλληνας αναβάτης θα αγωνιστεί ως wildcard στην κατηγορία Ohvale 110 του Ιταλικούς Πρωταθλήματος.

Ο Πάνος Κολλάρος ταξίδεψε στην Ιταλία για τον 3ο γύρο του πρωταθλήματος CIV Junior στην κατηγορία Trofeo Prime Pieghe με Ohvale 110cc, με στόχο να κατακτήσει τον τίτλο. Ο Έλληνας αναβάτης είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά το Πρωτάθλημα με δύο νίκες στον 1ο Γύρο, ωστόσο οι ατυχίες ήταν πολλές στην πίστα Πομπόσα όπου θα κρινόταν το πρωτάθλημα.

Την Πέμπτη προέκυψε πρόβλημα στη μεταφορά όλου του εξοπλισμού του Trofeo, που τελικά έφτασε στην πίστα το απόγευμα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα οι δοκιμές που περίμενε με αγωνία ο Πάνος, να περιοριστούν σε ένα δεκάλεπτο. Την Σάββατο στις δοκιμές πίεσε για να βρει τον ρυθμό του και την Κυριακή με έναν εκπληκτικό χρόνο βρέθηκε στη 2η θέση της σχάρας εκκίνησης. Στην εκκίνηση ωστόσο του πρώτου αγώνα έκανε ένα μικρό λάθος, συγκρούστηκε με έναν συναθλητή του και εγκατέλειψε έπειτα από πτώση.

Yamaha

Μάλιστα ο 11χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στα πλευρά με αποτέλεσμα στον δεύτερο αγώνα της ημέρας να αγωνιστεί με πόνους. Τερμάτισε τελικά στην 5η θέση, μισό δευτερόλεπτο από τη θέση βάθρου, χάνοντας τελικά την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Ο Πάνος Κολλάρος πήρε την 4η θέση της βαθμολογίας με 87 βαθμούς, έναντι 89 του Ρικάρντο Σισιάνι, μια θέση που θα έπαιρνε άνετα αν απλά τερμάτιζε τον 1ο Αγώνα της ημέρας. Για την ιστορία τον τίτλο κατάκτησε ο Ματία Καμπαλίνι. Το σημαντικό πάντως για τον Κολλάρο είναι ότι θα πάρει μέρος ως έκτακτη συμμετοχή (wild card) στον τελικό του CIV Junior στην κατηγορία Ohvale 110 στην Ιταλία.

Yamaha

Ο μαθητής της Yamaha Junior Academy Riding School, δήλωσε μετά το τέλος του διημέρου: «Για μένα ήταν μια καταπληκτική εμπειρία γιατί γνώρισα ένα αγωνιστικό επίπεδο που δεν το φανταζόμουν. Έκανα πολλούς φίλους και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλο αυτό και τα 3 βάθρα και θέλω να έρθει η συνέχεια. Πρέπει να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τον προπονητή μου, που ειδικά στον τελευταίο Αγώνα ανέχτηκαν όλα όσα ζητούσα μέχρι και λίγο πριν την εκκίνηση. Θα ετοιμαστώ τώρα για τη νέα εμπειρία του Τελικού του CIV».

Yamaha

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!