Formula 1: Το «σταμάτα να μιλάς» την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Το «σταμάτα να μιλάς» την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης
Ο βετεράνος οδηγός Πολ Ντι Ρέστα δεν ήξερε πως ήταν «στον αέρα» και γκρίνιαξε για τις συνεχείς ερωτήσεις του Ντέιβιντ Κούλθαρντ.

Από μία αμήχανη στιγμή σημαδεύτηκε η τηλεοπτική μετάδοση του Sky Sports για τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Γαλλίας, δωδέκατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Η συγκεκριμένη κάλυψη μεταδίδεται και μέσω του F1 TV, άρα έχουν πρόσβαση σε αυτή θεατές από κάθε άκρη του πλανήτη. Μετά λοιπόν το πέρας της διαδικασίας, ήρθε η ώρα για τις καθιερωμένες τηλεοπτικές συνεντεύξεις των τριών πρώτων.

Σαρλ Λεκλέρ

Υπεύθυνος για τις… ανακρίσεις, ήταν ο βετεράνος οδηγός της Formula 1 και νυν τηλεσχολιαστής του Channel 4, Ντέιβιντ Κούλθαρντ. Ο Σκοτσέζος φαίνεται πως είχε όρεξη για κουβέντα και παρότι συνήθως αυτό το κομμάτι αποτελείται από 2-3 σύντομες ερωτήσεις/απαντήσεις, δεν έριχνε καρό σημαία στην ανάκριση του pole man, Σαρλ Λεκλέρ και του δεύτερου, Μαξ Φερστάπεν.

Πράγμα που φαίνεται πως δοκίμασε την υπομονή του ομολόγου του, επίσης βετεράνου οδηγού της F1 και νυν τηλεσχολιαστή του Sky Sports, Πολ Ντι Ρέστα. Ο επίσης Σκοτσέζος, δεν ήξερε πως είναι «στον αέρα» και με εμφατικό τρόπο είπε «σταμάτα να μιλάς», ελπίζοντας ο συμπατριώτης του να μη κάνει άλλη ερώτηση.

Δείτε την αμήχανη στιγμή, στο video που ακολουθεί…

Φωτογραφίες: Twitter/FIA, Red Bull Content Pool, Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!