Formula 1, Βολφ: «Αν ο Ράσελ κρατηθεί πρώτος στην εκκίνηση και κάνουμε καλά pit stop, μπορεί να κερδίσει»

Formula 1, Βολφ: «Αν ο Ράσελ κρατηθεί πρώτος στην εκκίνηση και κάνουμε καλά pit stop, μπορεί να κερδίσει»
Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG F1 πιστεύει ότι η ομάδα του επέστρεψε στη μάχη για νίκη σε αγώνα της F1.

Η πρώτη φετινή pole position για την Mercedes – και παρθενική στην καριέρα του Τζορτζ Ράσελ στη Formula 1 – μπορεί να άργησε αρκετά, όμως στη γερμανική ομάδα πιστεύουν ότι «κάλλιο αργά παρά ποτέ». Ο Τότο Βολφ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση του κυριακάτικου Grand Prix Ουγγαρίας (η εκκίνηση θα δοθεί στις 4 μμ, ώρα Ελλάδας).

«Πρέπει να καταγράψουμε ό,τι κάναμε από το πρωί του Σαββάτου, συμπεριλαμβανομένου του τι φάγαμε και τι ήπιαμε, ώστε να τα επαναλάβουμε την ημέρα του αγώνα», δήλωσε αστειευόμενος στο μικρόφωνο του SkySports. «Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, γιατί όλη τη χρονιά δεν είχαμε ρυθμό στον ένα γύρο. Τώρα είμαστε στην pole και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με αυτήν στον αγώνα, αν θα μπορέσουμε δηλαδή να έχουμε ρυθμό. Είμαστε και πάλι μέρος των ευχάριστων μονομαχιών στις πρώτες θέσεις».

Όταν ρωτήθηκε αν ο Ράσελ μπορεί να πάρει τη νίκη, ο Βολφ δε δίστασε να απαντήσει. «Αν καταφέρει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση μετά την εκκίνηση και τον πρώτο γύρο, αν κάνει καλό αγώνα και πραγματοποιήσουμε σωστά pit stop, γιατί να μην κερδίσουμε τον αγώνα;», αναρωτήθηκε.

Σχετικά με τους Χάμιλτον και Φερστάπεν που θα εκκινήσουν από χαμηλά στο grid (από την 7η και τη 10η θέση, αντίστοιχα», ο επικεφαλής της Mercedes-AMG F1 υποστήριξε ότι αυτό θα δώσει κίνητρο στους δύο παγκόσμιους πρωταθλητές.

Όσον αφορά τη διεκδίκηση των τίτλων, σε οδηγούς και κατασκευαστές, ο Βολφ αναγνώρισε ότι η διαφορά από την κορυφή είναι μεγάλη. Προσέθεσε όμως ότι στην ομάδα έχουν μάθει να μην τα παρατάνε ποτέ.

Ο αγώνας της Ουγγαρίας αρχίζει στις 4 το απόγευμα. Το Gazzetta θα έχει όπως πάντα LIVE κάλυψη της τελευταίας μάχης πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα, με περιγραφή του αγώνα, σχόλιο, παρασκήνιο και εικόνες, με τον Πάνο Σεϊτανίδη να βρίσκεται στο Χανγκαρόρινγκ και να μεταφέρει καθημερινά όλα όσα συμβαίνουν μακριά από τις κάμερες. Η «εκκίνηση» του LIVE του Gazzetta είναι στις 15.40.

F1 Live

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!