Τζέιμς Μποντ: Στο «σφυρί» τα αυτοκίνητα από την τελευταία ταινία (vid)

Τζέιμς Μποντ: Στο «σφυρί» τα αυτοκίνητα από την τελευταία ταινία (vid)
Μία σειρά από Jaguar, Land Rover και Range Rover που εμφανίστηκαν στο «No Time To Die» θα βγουν σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό.

Φέτος συμπληρώνονται 60 έτη από την πρώτη ταινία με ήρωα τον Βρετανό πράκτορα 007, το «Dr. No». Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που γίνονται διεθνώς περιλαμβάνεται και η δημοπρασία αυτοκινήτων που συμμετείχαν στις σκηνές δράσεις της τελευταίας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, του «No Time To Die» με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Μία σειρά από Land Rover Defender, Ranger Rover SVR αλλά και Jaguar XF θα διατεθούν σε δημοπρασία από τον οίκο Christie’s στο Λονδίνο στις 28 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα σε δημοπρασία θα βγουν:

Δύο Defender και ένα Range Rover Sport SVR, τα οποία συμμετείχαν στις σκηνές καταδίωξης εκτός δρόμου της ταινίας. Το Defender 110 εκτιμάται ότι θα πωληθεί από 300.000 έως 500.000 λίρες, με τα έσοδα να πηγαίνουν στον Ερυθρό Σταυρό της Μ. Βρετανίας. Πρόκειται για ένα από τα 10 Defender που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα του «No Time To Die», καθώς αρκετά αυτοκίνητα καταστράφηκαν στη διαδικασία.

No Time To Die

Ένα Defender 110 V8 Bond Edition (μόλις 300 θα διατεθούν διεθνώς) που φέρει το λογότυπο «60 Years of Bond» αναμένεται να πωληθεί προς 200.000-300.000 λίρες, ποσό που θα διατεθεί στον οργανισμό Tusk, για την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας στην Αφρική.

Μία από τις δύο Jaguar XF που εμφανίστηκαν στην εναρκτήρια σκηνή της ταινίας (στην πόλη Ματέρα της Ιταλίας) θα βγει στη δημοπρασία, με τιμή που αναμένεται να κυμανθεί από 50.000 έως 70.000 λίρες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!