Μεγάλη επιτυχία για τον Παναγιώτη Κολλάρο στην Ιταλία

Κώστας Παστρίμας
Μεγάλη επιτυχία για τον Παναγιώτη Κολλάρο στην Ιταλία
Ο νεαρός Έλληνας αναβάτης κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος CIV Junior.

Με ακόμα μια επιτυχία στις βαλίτσες του επέστρεψε από την Ιταλία ο Παναγιώτης Κολλάρος. O 11χρονος αναβάτης της Ακαδημίας Yamaha Junior Academy Riding School του Θανάση Χούντρα, κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του 2ου γύρου του Ιταλικού Πρωταθλήματος CIV Junior στην κατηγορία Trofeo Prime Pieghe με Ohvale 110cc που πραγματοποιήθηκε στην πίστα Οτομπιάνο. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα πραγματοποιείται με ίδιες μοτοσικλέτες Ohvale οι οποίες κληρώνονται στους αναβάτες πριν τον αγώνα.

Ο Έλληνας οδηγός ξεκίνησε με μια άτυχη στιγμή, καθώς ένας συναθλητής του τον έριξε κατά λάθος και έτσι έμεινε πίσω στην κατάταξη. Στις Κατατακτήριες 1 βρέθηκε στην 5η θέση, ενώ με αρκετά χειρότερες συνθήκες πρόσφυσης στις Κατατακτήριες 2 σημείωσε τον 2ο χρόνο. Την Κυριακή στον 1ο αγώνα δεν κατάφερε να κάνει καλή εκκίνηση και τερμάτισε στην 6η θέση, σε μια στενή πίστα δύσκολη στα προσπεράσματα.

Yamaha

Στον 2ο αγώνα ο Κολλάρος έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση και βρέθηκε στην 3η θέση, δίνοντας τη μάχη για τη νίκη μέχρι και την τελευταία στροφή. Βελτίωσε σημαντικά το χρόνο ταχύτερου γύρου του και τελικά στη μάχη των τεσσάρων οδηγών που πάλεψαν για το βάθρο πήρε την 3η θέση. H Ελληνική σημαία υψώθηκε και πάλι στο βάθρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος και ο Παναγιώτης Κολλάρος διεκδικεί τον Τίτλο καθώς είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις 1 βαθμό από τον πρώτο.

Yamaha

Όλα θα κριθούν σε 2 βδομάδες στην πίστα της Πομπόσα, την οποία γνωρίζει καλύτερα, από την περσινή του έκτακτη συμμετοχή. Ο προπονητής του Θανάσης Χούντρας είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο καθώς έχει δείξει ταχύτητα και συνέπεια σε όλους τους αγώνες που έχει λάβει μέρος φέτος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!