Ολοκληρώθηκε το Pro Day 2022 στο Mugello

Κώστας Παστρίμας
Ολοκληρώθηκε το Pro Day 2022 στο Mugello
Η VMoto Super Soco πραγματοποίησε το δεύτερο Pro Day με εκλεκτούς καλεσμένους στην Ιταλία.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Pro Days 2022 το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Mugello. Η VMoto Super Soco διοργάνωσε μια ενδιαφέρουσα γιορτή η οποία περιελάμβανε την πρώτη ημέρα συνάντηση και οδήγηση με αναβάτες/θρύλους των αγώνων μοτοσικλέτας και τη δεύτερη ημέρα παρουσίαση των μοντέλων της VMoto.

Αναβάτες όπως ο Χόρχε Λορένζο, o Μικέλε Πιρό, ο Τρόι Μπέιλις, ο Μάρκο Λουκινέλι και ο Ντάριο Μαρκέτι ήταν μερικοί μόνο από τους καλεσμένους της VMoto με τον Πρόεδρο και Επικεφαλής του Στρατηγικού Πλάνου, Γκρατσιάνο Μιλόνε να είναι ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε οδήγησε στην πίστα σε ένα μοναδικό track Day το οποίο ευχαριστήθηκαν όλοι οι αναβάτες. Ο Λορένζο είχε στη διάθεσή του μια ειδικά διαμορφωμένη Yamaha R1 και μέτρησε τις δυνάμεις του απέναντι στις Ducati Panigale V4 των Μπέιλις, Μαρκέτι και Πιρό, ενώ ο πρωταθλητής GP500 του 1981, Μάρκο Λουκινέλι, οδήγησε την Suzuki GSX-R1000.

VMOTO

Η δεύτερη ημέρα είχε να κάνει με την VMoto Super Soco. Ο Γκρατσιάνο Μιλόνε, αφού επισήμανε την καταπληκτική πορεία στις πωλήσεις της εταιρίας - το 2021 ήταν πρώτη σε δύο κατηγορίες ηλεκτρικών scooter στην Ιταλία - μίλησε για την επόμενη μέρα και τους στόχους της VMoto Super Soco. Επανέλαβε ότι η εταιρεία δεν πουλάει μοτοσικλέτες, αλλά «εργαλεία» αστικής μετακίνησης, ενώ τόνισε ότι τα επόμενα βήματα είναι οι ανταλλάξιμες μπαταρίες και οι εξελιγμένες υπηρεσίες στον πελάτη.

VMOTO

Η εκδήλωση έκλεισε με την οδήγηση στην πίστα του Mugello των ηλεκτρικών μοντέλων της VMoto. Εκτός από τα βασικά μοντέλα της εταιρείας, όπως το TC Wanderer και το CPX, ήταν διαθέσιμα το πρωτότυπο Stash το οποίο είχαμε δει πρώτη φορά στην EICMA 2021, αλλά και το πολυαναμενόμενο F01 το οποίο αναμένεται να βγει στην παραγωγή το 2023.

VMOTO

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!