Mercedes-Benz GLC: Οι τιμές για τη νέα γενιά του πολυτελούς SUV

Mercedes-Benz GLC: Οι τιμές για τη νέα γενιά του πολυτελούς SUV

Mercedes-Benz GLC: Οι τιμές για τη νέα γενιά του πολυτελούς SUV
Η νέα GLC είναι μεγαλύτερη, τεχνολογικά αναβαθμισμένη και αποκλειστικά υβριδική.

Σχεδόν δύο μήνες μετά την πανευρωπαϊκή της παρουσίαση, η νέα GLC είναι διαθέσιμη για παραγγελία και στη χώρα μας. Στην τρίτη του γενιά, το μεσαίο, premium, SUV της Mercedes-Benz κυκλοφορεί αποκλειστικά ως τετρακίνητο και με υβριδική τεχνολογία. Η νέα GLC μεγάλωσε σε διαστάσεις και αναβαθμίστηκε σημαντικά σε τεχνολογίες, ανεβάζοντας τον πήχη στην κατηγορία.

Το μήκος της ανέρχεται σε 4,72 μέτρα (+6 εκατ. σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο), ενός το πλάτος έχει παραμείνει στο 1,89 μ. Πέρα από τους αυξημένους χώρους για τους πίσω επιβάτες, προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ (στα 620 λίτρα, +70 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο).

Στο εσωτερικό η πολυτέλεια συνδυάζεται με τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας που προσφέρει το σύστημα πολυμέσων MBUX. Ανάμεσα στα επίπεδα εξοπλισμού της νέας GLC βρίσκεται και η AVANTGARDE Line.Το ψηφιακό ταμπλό της νέας GLC περιλαμβάνει την οθόνη 12,3 ιντσών στον πίνακα οργάνων και 11,9 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων. Μέσω της λειτουργίας “transparent bonnet”, ο οδηγός μπορεί να βλέπει τι υπάρχει κάτω από τους εμπρός τροχούς, σαν το καπό να είναι διάφανο!

Mercedes-Benz GLC

Υβριδικές εκδόσεις της Mercedes-Benz GLC

Όλες οι εκδόσεις της GLC είναι εξηλεκτρισμένες, είτε με τεχνολογία mild-hybrid είτε με plug-in hybrid. Στην τελευταία περίπτωση, η ηλεκτρική αυτονομία ξεπερνά τα 100 χλμ., επιτρέποντας τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη χωρίς εκπομπές ρύπων.

  • GLC 200 4MATIC με 2λιτρο μοτέρ 204 ίππων,
  • GLC 300 4MATIC με ίδιο κινητήρα αλλά 258 ίππους,
  • την diesel GLC 220 d 4MATIC με 197 ίππους
  • την plug-in υβριδική GLC 300 e 4MATIC με συνδυαστική ισχύ 313 ίππων,
  • την επίσης plug-in υβριδική GLC 400 e 4MATIC με 381 ίππους
  • και την plug-in υβριδική με πετρελαιοκινητήρα GLC 300 de 4ΜΑTIC με συνδυαστική ισχύ 335 ίππων.

Τιμές – εξοπλισμός της Mercedes-Benz GLC

Οι τιμές που ανακοινώθηκαν από την Mercedes-Benz Ελλάς αφορούν τις mild hybrid εκδόσεις.

  • GLC 200 4MATIC €66.500
  • GLC 220d 4MATIC €71.500
  • GLC 300 4MATIC €75.500

Ο στάνταρ εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – σύστημα πολυμέσων MBUX συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto και χάρτες πλοήγησης, COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, Speed Limit Assist, ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, Adaptive Main Beam Assist - Προσαρμοζόμενο ύψος δέσμης φωτός, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας, Active Parking Assist, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Mercedes-Benz GLC

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!