Formula 1: Από πότε έχει να κάνει χατ-τρικ η Ferrari;

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Από πότε έχει να κάνει χατ-τρικ η Ferrari;
Μετά τις επιτυχίες σε Μεγάλη Βρετανία και Αυστρία, η Scuderia θέλει να συνεχίσει το σερί στην Ουγγαρία.

Μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, κακών στρατηγικών και προβλημάτων αξιοπιστίας, η Scuderia Ferrari πήρε ξανά τη σωστή ρότα. Μετά τις αρχικές επιτυχίες διά χειρός Σαρλ Λεκλέρ στην πρεμιέρα του Μπαχρέιν και στο Grand Prix της Αυστραλίας, χρειάστηκε να φτάσουμε σχεδόν στα μισά του δρόμου για να δούμε ξανά τους κόκκινους στην κορυφή.

Η τρίτη νίκη της χρονιάς για την ιταλική ομάδα, ήρθε στο Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας, με τον Κάρλος Σάινθ να ανεβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ

Και η τέταρτη, ξανά από τον Λεκλέρ, αυτή τη φορά στην έδρα της Red Bull Racing, το Σπίλμπεργκ της Αυστρίας. Δύο συνεχόμενες επιτυχίες που έβαλαν ξανά τη Scuderia στο παιχνίδι διεκδίκησης των τίτλων σε οδηγούς και κατασκευαστές.

Θα μπορέσει όμως να τις κάνει τρεις, σημειώνοντας το χατ-τρικ στο επικείμενο Grand Prix της Γαλλίας; Η τελευταία φορά που η ομάδα του Μαρανέλο πανηγύρισε τρεις συνεχόμενες νίκες ήταν το 2019 – στα Grand Prix Βελγίου, Ιταλίας και Σιγκαπούρης. Σε Σπα και Μόντσα με τον Λεκλέρ, την ώρα που στο μεγάλο λιμάνι της Ανατολής πανηγύριζε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Στην τελευταία του νίκη ως οδηγός της Ferrari.

Scuderia Ferrari

Ήρθε λοιπόν η ώρα να πετύχει ξανά χατ-τρικ η Scuderia; Η απάντηση, το μεσημέρι της Κυριακής!

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!