Formula 1: H Red Bull καταδίκασε τις απαράδεκτες συμπεριφορές θεατών στο Σπίλμπεργκ

Formula 1: H Red Bull καταδίκασε τις απαράδεκτες συμπεριφορές θεατών στο Σπίλμπεργκ
Η αυστριακή ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις ανεπίτρεπτες συμπεριφορές ορισμένων οπαδών στις εξέδρες της πίστας Red Bull Ring.

Κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου υπήρξαν πολυάριθμες καταγγελίες για απρεπείς συμπεριφορές ορισμένων οπαδών προς άλλους. Μάλιστα ορισμένοι ανέφεραν πως δέχθηκαν ρατσιστικές και σεξουαλικές επιθέσεις, κάτι που οδήγησε τη Formula 1 στο να παρέμβει.

Μετά το τέλος του Grand Prix Αυστρίας, η Red Bull Racing εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως όλοι στην ομάδα είναι σοκαρισμένοι από τις αναφορές για τις συμπεριφορές που έλαβαν χώρα. Επιπλέον καταδίκασε τα συμβάντα αυτά και τόνισε πως η ασφάλεια της πίστας και οι τοπικές αρχές θα λάβουν δράση για τα όσα έγιναν.

Από τη μεριά του, ο οδηγός της Red Bull Racing, Μαξ Φερστάπεν δηλώνει επίσης σοκαρισμένος με τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του τριημέρου: «Φυσικά και δεν είναι κάτι καλό. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν. Διάβασα ορισμένα πολύ σοκαριστικά πράγματα και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Δεν χρειάζεται καν να το πω αυτό, αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται. Ένας κανονικός άνθρωπος πρέπει να αντιλαμβάνεται πως αυτά δεν είναι σωστά».

Όταν έμαθε για ένα από τα περιστατικά που έγιναν το τριήμερο στο Σπίλμπεργκ, η Mercedes-AMG F1 προσκάλεσε την οπαδό που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση στο γκαράζ της ομάδας. Όπως ανέφερε η ίδια, ορισμένοι οπαδοί της σήκωσαν το φόρεμα που φορούσε λέγοντάς της πως δεν αξίζει καθόλου σεβασμό επειδή υποστηρίζει τον Λιούις Χάμιλτον.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!