Formula 1: Ο Τόνιο Λιούτσι δίνει ραντεβού στη Μύκονο (vid)

Formula 1: Ο Τόνιο Λιούτσι δίνει ραντεβού στη Μύκονο (vid)
Ο βετεράνος οδηγός της F1 και νυν αγωνοδίκης της FIA, θα έρθει στην Ελλάδα για τον φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα της Nazionale Piloti.

Απομένουν ακριβώς τέσσερις εβδομάδες μέχρι το Σάββατο 6 Αυγούστου, ημερομηνία όπου εφόσον όλα πάνε καλά, θα δούμε την επιστροφή της Nazionale Piloti στην Ελλάδα. Δηλαδή της ποδοσφαιρικής ομάδας των πιλότων της Formula 1.

Σας ενημερώσαμε πριν από μερικές ημέρες για τις εντός συνόρων εξελίξεις που είναι άκρως θετικές, με το Δήμο Μυκόνου να αγκαλιάζει το εγχείρημα, το οποίο θα είναι επίσης υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με την ενεργή συμμετοχή του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού (Sport Management Lab).

Όμως το βασικό ερώτημα αφορά στη Nazionale Piloti και την τελική σύνθεση που θα έχει, δεδομένου πως εν μέσω των σύντομων και πολύτιμων διακοπών των οδηγών, δεν είναι εύκολη η έλευσή τους στη χώρα μας.

Κάρλος Σάινθ

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Πιερ Γκασλί ενώ υπάρχουν συζητήσεις με άλλους τρεις οδηγούς από το σημερινό grid για να δώσουν το «παρών».

Από εκεί και πέρα όμως, αναμένουμε πολλά σημαντικά ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με θητεία στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όπως ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα αλλά και ο Τόνιο Λιούτσι που μάλιστα έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του αγώνα της Μυκόνου.

Ο 40χρονος βετεράνος οδηγός που εκτελεί πλέον χρέη αγωνοδίκη της FIA, απευθύνει το δικό του κάλεσμα, αναφέροντας φυσικά μία σταθερή σύνδεση της ομάδας των πιλότων της F1 με τη χώρα μας, που δεν είναι άλλος από την ευαισθητοποίηση για τις δράσεις του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!