Η νέα εποχή Cupra και στην Ελλάδα

Η νέα εποχή Cupra και στην Ελλάδα

Η νέα εποχή Cupra και στην Ελλάδα
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου Cupra Garage της Α. Μακρής ΑΕ, στο Μαρούσι.

Τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Cupra διανύει μία περίοδο ανάπτυξης και εφαρμόζει ένα νέο στρατηγικό πλάνο. Η γκάμα της σπορ μάρκας, που έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τη Seat, αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Ήδη στη χώρα μας κυκλοφορεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Cupra, το Born.

Cupra Garage

Το πλάνο της Cupra περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός νέου δικτύου εκθέσεων, τα λεγόμενα Cupra Garage. Στόχος είναι να προσφέρεται μία ξεχωριστή εμπειρία στον πελάτη της μάρκας, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την αγορά του αυτοκινήτου.

Cupra Garage

Η Α. Μακρής ΑΕ, που έχει κοινή πορεία 35 ετών με τη Seat, εγκαινίασε το βράδυ της Τετάρτης 6 Ιουλίου το πρώτο Cupra Garage επί ελληνικού εδάφους. Βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 4, απέναντι από το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο (τηλέφωνο 2106853466).

Cupra Garage

Η Cupra θα λανσάρει άλλα τρία μοντέλα έως το 2025, τα οποία θα πλαισιώσουν τα ήδη υπάρχοντα Leon, Formentor και Born. Πρόκειται για τα Terramar, Tavascan και UrbanRebel, τα οποία θα βοηθήσουν τη σπορ μάρκα να φθάσε σε ετήσιες πωλήσεις 500.000 αυτοκινήτων. Και τα τρία νέα Cupra θα είναι εξηλεκτρισμένα, εφοδιασμένα είτε με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης είτε με υβριδικό.

Cupra Garage

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!