Formula 1: Το μήνυμα του Χάμιλτον για τους ακτιβιστές που εισέβαλαν στη πίστα του Silverstone

Formula 1: Το μήνυμα του Χάμιλτον για τους ακτιβιστές που εισέβαλαν στη πίστα του Silverstone
Ο Λιούις Χάμιλτον με ανάρτηση μέσω της ομάδας του, αναφέρθηκε στους ακτιβιστές τονίζοντας πως τους στηρίζει, αλλά ζητώντας να διαδηλώνουν με ασφάλεια.

Η εισβολή μίας μικρής ομάδας ακτιβιστών στην πίστα του Silverstone κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Formula 1, θορύβησε τους διοργανωτές, αλλά και τους πιλότους.

Ο Λιούις Χάμιλτον μάλιστα, έκανε δήλωση μέσω της ομάδας του για το περιστατικό, τονίζοντας πως η κίνηση των διαδηλωτών να μπουν μέσα στην πίστα ήταν πολύ επικίνδυνη.

Οι ακτιβιστές μπήκαν μέσα την ώρα που περνούσαν από δίπλα τους τα μονοθέσια, με χαμηλή ταχύτητα ωστόσο καθώς υπήρχε κόκκινη σημαία μετά το τρομακτικό ατύχημα του Ζου.

Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως στηρίζει τις προσπάθειές τους (οι ακτιβιστές διαμαρτύρονταν για την χρήση του πετρελαίου), ωστόσο θα πρέπει να κάνουν τις διαμαρτυρίες τους με μεγαλύτερη ασφάλεια.

«Όπως είδαμε σήμερα, το σπορ είναι πολύ επικίνδυνο. Δεν ήξερα για τις διαμαρτυρίες σήμερα και ενώ στηρίζω απόλυτα αυτούς που στέκονται για τα πιστεύω τους, αυτό πρέπει να γίνεται με ασφάλεια» ανέφερε ο Χάμιλτον.


Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!