Formula 1, Λεκλέρ: «Οι επόμενοι τέσσερις αγώνες μπορεί να κρίνουν τον πρωταθλητή»

Formula 1, Λεκλέρ: «Οι επόμενοι τέσσερις αγώνες μπορεί να κρίνουν τον πρωταθλητή»
Ο Μονεγάσκος οδηγός της Scuderia Ferrari γνωρίζει πως οι επόμενοι αγώνες είναι οι πιο σημαντικοί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η φετινή μάχη του τίτλου στη Formula 1 έχει μπει σε μία κρίσιμη καμπή. Απομένουν τέσσερις αγώνες για το καλοκαιρινό διάλειμμα, ενώ πλησιάζουμε παράλληλα στην ολοκλήρωση του πρώτου μισού της σεζόν. Ο Μαξ Φερστάπεν έχει διαφορά 46 βαθμών από τον Σέρχιο Πέρεζ, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρ υπολείπεται κατά 49 βαθμούς του Ολλανδού.

Αυτό το αναγνωρίζει πλήρως ο Μονεγάσκος οδηγός της Scuderia Ferrari, που έχει δει το προβάδισμα που είχε στην αρχή της σεζόν να έχει γυρίσει μπούμερανγκ για τον ίδιο και την ομάδα του: «Φέτος είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζω στο Σίλβερστον να επιστρέψουμε στις νίκες. Πιστεύω πως οι επόμενοι τέσσερις αγώνες θα είναι πολύ σημαντικοί για το πρωτάθλημα. Θα ήταν φοβερό να πάμε στο καλοκαιρινό διάλειμμα με τέσσερις πολύ καλούς αγώνες. Πρέπει να εστιάσουμε μόνο στους εαυτούς μας. Έχουμε καλή απόδοση, αν έχουμε απροβλημάτιστα τριήμερα, τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Σαρλ Λεκλέρ

Επιπλέον ο Λεκλέρ τόνισε τη σημασία που έχει για τη Ferrari να πάρει τα καλά αποτελέσματα που θέλει: «Από τον αγώνα στο Μαϊάμι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Έχουμε περάσει δύσκολα ως ομάδα. Πιστεύω όμως πως έχουμε δουλέψει τρομερά καλά από την αρχή της σεζόν. Έχω πίστη στην ομάδα».

Ο Λεκλέρ θα εκκινήσει το GP Μ. Βρετανίας από την 3η θέση, ενώ ο teammate του, Κάρλος Σάινθ, θα εκκινήσει 1ος έπειτα από την κατάκτηση της πρώτης pole position της καριέρας του.

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!