Daytona Miro 125: Απλό, χρηστικό, οικονομικό, ανθεκτικό

Daytona Miro 125: Απλό, χρηστικό, οικονομικό, ανθεκτικό
Η Daytona δίνει οριστική λύση στο θέμα της αστικής μετακίνησης με το σκληροτράχηλο Miro 125.

Η Daytona έχει αποδείξει την αξία της όσον αφορά τις λύσεις που προσφέρει στον τομέα της αστικής μετακίνησης. Η ποικιλία στα μοντέλα της είναι τόσο μεγάλη που μπορεί κάποιος να βρει αυτό που ψάχνει με προσιτό τρόπο και να λύσει ουσιαστικά το πρόβλημα σύγχρονης μετακίνησης. Ένα χαρακτηριστικό νέο μοντέλο της Daytona είναι το Miro 125, ένα πρακτικό, απλό και ανθεκτικό scooter που θα γίνει ο νέος σου σύντροφος στην πόλη.

Το Miro 125 είναι μικρό σε διαστάσεις με επίπεδο πάτωμα και αρκετά μεγάλη και ευρύχωρη σέλα. Οι δύο μικρότεροι ανοιχτοί χώροι στο εσωτερικό της ποδιάς, μαζί με τους δύο γάντζους για την ανάρτηση μικρών αποσκευών, ανεβάζουν το επίπεδο της πρακτικότητας του scooter. Ο κινητήρας του Miro είναι ένας μονοκύλινδρος, αερόψυκτος, 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 8,2 ίππους και 8Nm ροπής. Είναι εξαιρετικά οικονομικός με την Daytona να αναφέρει κατανάλωση της τάξης των 2,6 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα.

Daytona

Το βάρος του scooter είναι στα 110 κιλά, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι 33mm εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω διαδρομής 87mm. Στα φρένα έχουμε δίσκο 170mm εμπρός και ταμπούρο πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Για την ασφαλή στάθμευση, το Miro διαθέτει μηχανικό χειρόφρενο στην μανέτα του πίσω φρένου, ώστε να το παρκάρει με ασφάλεια ο αναβάτης του ακόμη και σε δρόμους με κλίση. Επιπλέον, υπάρχουν και δύο αντικλεπτικές δικλείδες ασφαλείας, όπως το μαγνητικό κλείδωμα της κεντρικής κλειδαριάς και ο διακόπτης που κόβει την παροχή ρεύματος κάτω από τη σέλα.

Daytona

Το νέο Daytona Miro 125 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 1.935 ευρώ. Είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς, κόκκινο, μαύρο και λευκό, ενώ μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου, με τις κατάλληλες προϋποθέσεις του νόμου ισοδυναμίας αδειών οδήγησης (27 ετών, 6 χρόνια δίπλωμα, 5 μαθήματα).

Daytona

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!