Formula 1, Νόρις: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Formula 1, Νόρις: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»
Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο οδηγός της McLaren σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος και η σύντροφός του στα social media.

Ένας εκ των οδηγών που δεν φοβάται να μιλήσει για μείζοντα ζητήματα εκτός πίστας, είναι ο Λάντο Νόρις. Ο οδηγός της McLaren είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα ψυχικής υγείας, με τη βρετανική ομάδα να τον στηρίζει πλήρως στις προσπάθειές του για να βρει βοήθεια περισσότερος κόσμος.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο ίδιος δεν δοκιμάζεται ψυχολογικά, με τον 22χρονο Βρετανό να πραγματοποιεί μία πολύ σοκαριστική αποκάλυψη στο πλαίσιο του GP Μ. Βρετανίας: «Δέχομαι ανά διαστήματα απειλές για τη ζωή μου. Ο περισσότερος κόσμος δέχεται απειλές. Δεν γίνονται ενέργειες για να καταπολεμηθεί αυτό και είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Αν έβλεπα τις απειλές αυτές το 2019 όταν ξεκίνησα την καριέρα μου στηv F1, θα με είχε επηρεάσει περισσότερο. Αλλά τώρα καταλαβαίνω πότε πρέπει να γελάσεις, όχι με τις απειλές, αλλά με σχόλια που σκαρφίζεται ο κόσμος ώστε να αποκτήσουν περισσότερη προσοχή. Θέλω να αγωνίζομαι, να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να γνωρίσω νέους ανθρώπους και αυτοί ξοδεύουν τη ζωή τους πίσω από έναν υπολογιστή κοιτώντας το πως να καταστρέψουν τη ζωή κάποιου, να τον ενοχλήσουν ή να του κάνουν μπούλινγκ».

Λάντο Νόρις

Όμως τα μηνύματα μίσους δεν σταματούν μόνο στο πρόσωπο του Νόρις. Όπως αποκαλύπτει ο Βρετανός, η σύντροφός του, Λουισίνια Ολιβέιρα, δέχεται επίσης απειλές.

«Ο αριθμός των σελίδων στα social media που εστιάζουν στο μίσος τους για τη Λουισινια είναι τρομακτικός. Δεν είναι εύκολο για εκείνη. Από τη μία στιγμή στην άλλη έχει πάρα πολλούς νέους ακόλουθους και πρέπει να προσέχει τι κάνει και τι λέει. Θέλω να την προστατέψω», ανέφερε ο Νόρις.

Φωτογραφίες: McLaren

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!