Στην Ελλάδα το νέο Zontes GK350

Κώστας Παστρίμας
Στην Ελλάδα το νέο Zontes GK350
Το καινούριο roadster της Zontes βρίσκεται στη χώρα μας με πολύ ανταγωνιστική τιμή και σκανδαλώδη εξοπλισμό.

Ένα από τα σημαντικότερα και πολυαναμενόμενα μοντέλα της Zontes για το 2022 βρίσκεται στη χώρα μας. Πρόκειται για το GK350, ένα δυναμικό roadster το οποίο ξεχωρίζει τόσο για τον όμορφο σχεδιασμό του όσο και για τα κορυφαία περιφερειακά του. Η Zontes έχει προσέξει ιδιαίτερα το νέο αυτό μοντέλο χρησιμοποιώντας την αιχμή της τεχνολογίας από το εργοστάσιο με σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού και κατασκευής.

Σχεδιαστικά το GK350 ακολουθεί μια ρετρό αισθητική με κεντρικά χαρακτηριστικά το ρεζερβουάρ των 17 λίτρων, τους καθρέπτες στο τιμόνι, τις προστατευτικές χούφτες, τις ακτινωτές ζάντες και την επίπεδη σέλα. Δίπλα στον σχεδιασμό του Zontes στέκεται ο πλούσιος εξοπλισμός ο οποίος ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Στο GK350 συναντάμε σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless Gen 2.5), LED φωτιστικά σώματα, ψηφιακή οθόνη TFT, δύο θύρες USB, αισθητήρες πίεσης και θερμοκρασίας ελαστικών, δύο επιλογές οδήγησης, φωτιζόμενους διακόπτες και σύστημα συνδεσιμότητας με Bluetooth.

Zontes

Το νέο roadster της Zontes είναι εξοπλισμένο με έναν ολοκαίνουριο μονοκύλινδρο κινητήρα 348 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 39,5 ίππους και 32,8Nm ροπής. Η διαχείριση του γίνεται μέσω ενός σύγχρονου συστήματος ψεκασμού ο οποίος διαθέτει και επιλογές οδήγησης (Εco-Sport). Πολύ ποιοτικά είναι τα περιφερειακά της μοτοσικλέτας με αναρτήσεις της KYB (ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 43mm και μονό αμορτισέρ πίσω) και φρένα της ισπανικής J.Juan με έναν δίσκο 320mm εμπρός και έναν δίσκο 260mm πίσω με ABS της Bosch. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο με ενισχύσεις στην περιοχή του λαιμού, ενώ η κατανομή βάρους είναι πολύ προσεγμένη στο 50:50 για άψογη συμπεριφορά στο δρόμο.

Zontes

Το νέο Zontes GK 350 βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο στην τιμή των 4.785 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών EVOMOTO της Γκοργκόλης Α.Ε.

Zontes

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!