Formula 1: To πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Formula 1: To πρόγραμμα των επόμενων αγώνων
Το πρωτάθλημα επιστρέφει στην Ευρώπη και στις ιστορικές πίστες για το πιο κρίσιμο κομμάτι του.

Μετά το GP Καναδά και όσα έγιναν εκεί, το πολύχρωμο πλήθος της Formula 1 ετοιμάζεται για το «ευρωπαϊκό» κομμάτι του. Οι αγώνες που ακολουθούν μέχρι το καλοκαιρινό διάλειμμα πραγματοποιούνται στην καρδιά της Γηραιάς Ηπείρου, σε πίστες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο σπορ. Επόμενος αγώνας είναι το GP Μεγάλης Βρετανίας, που θα διεξαχθεί στην πίστα του Σίλβερστον το 3ήμερο 1-3 Ιουλίου. Η πίστα αυτή εκτός από ιστορική είναι γρήγορη και τεχνική και πάντα δίνει πολύ συναρπαστικούς αγώνες.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα συνεχίζεται χωρίς διακοπή με τον GP Αυστρίας στο Red Bull Ring το 3ήμερο 8-10 Ιουλίου. Εκεί η Red Bull θα τρέχει στην έδρα της και η πίστα βρίσκεται σχετικά κοντά στην Ολλανδία, κάτι που σημαίνει ότι θα ξαναδούμε τον «πορτοκαλί στρατό» που ακολουθεί φανατικά τον Μαξ Φερστάπεν τα τελευταία χρόνια.

Ύστερα από διακοπή μίας εβδομάδας, το τσίρκο της Formula 1 θα μετακινηθεί βορειότερα για το GP Γαλλίας, που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Πολ Ρικάρ το 3ήμερο 22-24 Ιουλίου. Το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο, το 3ήμερο 29-31 Ιουλίου, οι οδηγοί, οι ομάδες και το προσωπικό της Formula 1 θα ταξιδέψουν μέχρι τη Βουδαπέστη για το GP Ουγγαρίας. Έπειτα από αυτόν το μαραθώνιο, που θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες σε πέντε εβδομάδες, θα μπορέσουν όλοι να απολαύσουν το καλοκαιρινό διάλειμμα των τεσσάρων εβδομάδων, προτού επιστρέψουν στις πίστες στο τέλος Αυγούστου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

GP Μ Βρετανίας
1-3 Ιουλίου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 17:00

GP Αυστρίας
8-10 Ιουλίου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 16:00

GP Γαλλίας
22-24 Ιουλίου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 16:00

GP Ουγγαρίας
29-31 Ιουλίου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 16:00

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!