Formula 1, Χάμιλτον: «Είμαι εκστασιασμένος, η ομάδα μού δίνει έμπνευση»

Formula 1, Χάμιλτον: «Είμαι εκστασιασμένος, η ομάδα μού δίνει έμπνευση»
Πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του στο βάθρο μετά από τρεις μήνες ήταν ο Λιούις Χάμιλτον, έπειτα από μία εξαιρετική εμφάνιση στο Μοντρεάλ.

Όλα κύλισαν σύμφωνα με το σχέδιο για τη Mercedes-AMG στο Grand Prix Καναδά, με τον Λιούις Χάμιλτον να ανεβαίνει στο βάθρο και τον Τζορτζ Ράσελ να τερματίζει στην τέταρτη θέση. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, έχοντας για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ένα καθαρό αγωνιστικό τριήμερο, ήταν πολύ γρήγορος και κατάφερε για δεύτερη φορά εφέτος να τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, με ένα διάπλατο χαμόγελο στο πρόσωπό του, μίλησε για τον αγώνα του: «Η 3η θέση είναι φανταστική. Δίνουμε τέτοια μάχη με το μονοθέσιο φέτος και ως ομάδα συνεχίζουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τα παρατάμε. Είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Η ομάδα μου με εμπνέει. Ευχαριστώ όλους εδώ στην πίστα και πίσω στο εργοστάσιο. Οι άλλες ομάδες είναι λίγο πιο γρήγορες από εμάς προς το παρόν, αλλά τους πλησιάζουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε και να πιέζουμε. Κάποια στιγμή θα μαχόμαστε μαζί τους. Ο ρυθμός μας ήταν καλός, ειδικά στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Κάναμε πολλή δουλειά στον προσομοιωτή και παράλληλα στην πίστα για να βρούμε το σωστό στήσιμο. Είμαι εκστασιασμένος. Δεν το περίμενα, είναι το δεύτερο βάθρο μου φέτος, στην πίστα που πήρα την πρώτη μου νίκη. Αγαπώ το Μοντρεάλ και ευχαριστώ όλους τους Καναδούς».

Λιούις Χάμιλτον

Πολλή συζήτηση έχει γίνει γύρω από το porposing αυτό το τριήμερο και τις επιπτώσεις που έχει στους οδηγούς. Με δεδομένο πως στον προηγούμενο αγώνα ο Βρετανός υπέφερε από τους πόνους, ο πρώην teammate του, Τζένσον Μπάτον βρήκε την ευκαιρία να τον ρωτήσει πως είναι η πλάτη του με τον Χάμιλτον να απαντά: «Είναι πολύ καλά. Νιώθω ξανά νέος»

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!