Formula 1: Νέο τρέιλερ για το F1 22 (vid)

Formula 1: Νέο τρέιλερ για το F1 22 (vid)
Το νέο επίσημο videogame της F1 αναμένεται να έχει πολλά καινούργια χαρακτηριστικά, τα οποία παρουσιάζονται στο πιο πρόσφατο τρέιλερ.

Λιγότερο από ένας μήνας απέμεινε για την κυκλοφορία του νέου F1 22. To επίσημο videogame της Formula 1 αναμένεται να βάλει όλους τους φίλους του σπορ που ασχολούνται με τον εικονικό κόσμο στη νέα εποχή του, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία οδήγησης.

Η εταιρεία ανάπτυξής του, η Codemasters, δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ στο οποίο απαριθμεί και παρουσιάζει όλα τα νέα modes που θα είναι διαθέσιμα στο F1 22. Σε αυτά ξεχωρίζουν: το F1 Life, όπου ο παίκτης θα έχει το δικό του hub, ένα εικονικό δωμάτιο, όπου μπορεί να έχει τα τρόπαια που κατακτά εντός του videogame ως εκθέματα για εκείνον και τους φίλους του που έχουν επίσης το παιχνίδι. Διαθέσιμα θα είναι επίσης και supercars των Aston Martin, Ferrari, Mercedes και McLaren, τα οποία θα μπορεί ο καθένας να οδηγήσει στις πίστες της Formula 1.

F1 22

Όμως οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Από φέτος θα γίνονται λάθη κατά τη διάρκεια των pit-stop, θα αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται τα μονοθέσια που δεν ελέγχει ο παίκτης. Επίσης θα συμπεριλαμβάνονται οι ανανεωμένες διαμορφώσεις πιστών και επιβεβαιώθηκε το γεγονός πως θα προστεθούν νέες μετά την κυκλοφορία του. Στο MyTeam mode ο παίκτης θα έχει περισσότερες επιλογές επεξεργασίας του μονοθεσίου και του οδηγού.

Σημαντικό είναι το γεγονός πως θα υπάρχει βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης, καθώς η Codemasters ανέπτυξε ένα νέο μοντέλο χειρισμού και ελαστικών, που αντικατοπτρίζει τις αλλαγές που έφεραν οι κανονισμοί του 2022.

Το F1 22 αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου στις πλατφόρμες Playstation, Xbox και pc. Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ για το επίσημο videogame της Formula 1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!