Formula 1, Πέρεζ: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα»

Formula 1, Πέρεζ: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα»
Ο Μεξικανός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά το θρίαμβο σε έναν αγώνα που θα θυμάται για πάντα.

Το Grand Prix Μονακό ήταν αρκετά συναρπαστικό και ανατρεπτικό, με τη Red Bull Racing να κατακτά την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο 2022. Ο Σέρχιο Πέρεζ οδήγησε εξαιρετικά και με την τέλεια στρατηγική της ομάδας του κατάφερε να επικρατήσει του Κάρλος Σάινθ και να πάρει τη νίκη. Λόγω των διακοπών από τις κόκκινες σημαίες, ο αγώνας διήρκησε 64 γύρους.

Ο Πέρεζ μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το επίτευγμα στο Μονακό: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ως οδηγός πάντα ονειρεύεσαι να κερδίσεις εδώ. Μετά τον αγώνα της πατρίδας σου δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να κατακτήσεις τη νίκη. Το να κερδίσουμε με τον τρόπο που το κάναμε, βάλαμε στον εαυτό μας δύσκολα. Είχα πρόβλημα με τη φθορά των ελαστικών, μπορούσα να κάνω εύκολα λάθος. Δεν ήταν εύκολο να κρατήσω πίσω μου τον Σάινθ. Θα ήθελα να κάνω ακόμα έναν αγώνα. Είναι μία μεγάλη ημέρα για εμένα και το Μεξικό».

Με τη νίκη αυτή, ο Πέρεζ έγινε ο πιο πετυχημένος οδηγός από το Μεξικό στην ιστορία της Formula 1 και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου. Παράλληλα, η 3η θέση του Μαξ Φερστάπεν επέτρεψε στη Red Bull Racing να αυξήσει το προβάδισμά της στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!