Formula 1, Λεκλέρ στο Gazzetta: «Δεν είμαι προληπτικός»

Formula 1, Λεκλέρ στο Gazzetta: «Δεν είμαι προληπτικός»
Ο οδηγός της Ferrari δεν επηρεάζεται από το αρνητικό ρεκόρ εντός έδρας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΜΟΝΑΚΟ: Πάνος Σεϊτανίδης.

Ο Σαρλ Λεκλέρ στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Μονακό πανηγύρισε τη 14η pole position της καριέρας του και τη δεύτερη συνεχόμενη στον αγώνα της πατρίδας του. Ωστόσο, το Μονακό δεν έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο στον οδηγό της Ferrari. Ο Λεκλέρ δεν έχει καταφέρει να τερματίσει στον εντός έδρας αγώνα του – ούτε ως οδηγός της Formula 1 ούτε στις μικρότερες κατηγορίες.

Ένα τέτοιο αρνητικό σερί θα μπορούσε να μετατρέψει σε προληπτικό ακόμα και τον πιο… ορθολογιστή. Έτσι, η ερώτηση που του κάναμε στη συνέντευξη Τύπου μετά τις κατατακτήριες, για το αν είναι προληπτικός και για το αν θα αλλάξει τις συνήθειές του πριν από τον αγώνα, ήρθε πολύ φυσιολογικά.

Ο Λεκλέρ ωστόσο απάντησε ότι οι προλήψεις δεν τον αφορούν: «Όχι, όχι, όχι. Εννοώ ότι δεν πιστεύω σε αυτά. Δεν είμαι καθόλου προληπτικός. Οπότε, όχι. Eίχαμε ένα πολύ ομαλό τριήμερο μέχρι τώρα και θα ξεκινήσουμε από την καλύτερη δυνατή θέση στον αγώνα. Ελπίζουμε να έχουμε καθαρό αγώνα αύριο και επιτέλους να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εντός έδρας».

Ο Λεκλέρ και η Ferrari το χρειάζονται αυτό το καλό αποτέλεσμα μετά τον τελευταίο αγώνα στη Βαρκελώνη, όπου η εγκατάλειψη του Μονεγάσκου είχε αποτέλεσμα να χάσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και πλέον να βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από τον Μαξ Φερστάπεν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!