Formula 1, Ράσελ στο Gazzetta: «Έχω πάρει το μέγιστο δυνατό έως τώρα»

Formula 1, Ράσελ στο Gazzetta: «Έχω πάρει το μέγιστο δυνατό έως τώρα»
Ο ταλαντούχος Βρετανός μίλησε για την έως τώρα πορεία του με τα χρώματα της Mercedes F1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΜΟΝΑΚΟ: Πάνος Σεϊτανίδης

Μπορεί η Mercedes-AMG να έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν, ωστόσο ο οδηγός της, Τζορτζ Ράσελ, δείχνει δείγματα του ταλέντου του. Ο Βρετανός έχει ανέβει δύο φορές στο βάθρο, είναι ο μοναδικός οδηγός στο grid που έχει βρεθεί στο Top5 και στους 6 αγώνες που έχουν διεξαχθεί στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, ενώ προς το παρόν κερδίζει και την εσωτερική μάχη έναντι του Λούις Χάμιλτον.

Στη συνέντευξη Τύπου του Grand Prix του Μονακό, είχαμε την ευκαιρία να απευθύνουμε ερώτηση στον ταλαντούχο 24χρονο, σχετικά με το πόσο ικανοποιημένος νιώθει από τις δικές του εμφανίσεις έως τώρα.

Τζορτζ Ράσελ

Ο οδηγός από το Νόρφολκ μας είπε: «Νομίζω πως αν πριν το ξεκίνημα της σεζόν μου έλεγες πως μετά από επτά αγώνες, δεν θα είχα ακόμα στο ενεργητικό μου νίκη, θα ήμουν σίγουρα απογοητευμένος από αυτό. Όμως, δεδομένης της ταχύτητας του μονοθεσίου μας και το που βρισκόμαστε έως τώρα ως ομάδα, είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Νομίζω πως τα αποτελέσματα είναι τα καλύτερα δυνατά, έχω πάρει το μέγιστο δυνατό. Όμως σίγουρα, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Συνέχεια ζητάς το κάτι παραπάνω, όταν αρχίσεις να κατανοείς περισσότερο το μονοθέσιο αλλά και τα νέα ελαστικά».

Μέχρι στιγμής, ο Ράσελ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας οδηγών, με 74 πόντους στο ενεργητικό του. Η Mercedes είναι τρίτη στους κατασκευαστές. Καμία σχέση με το που βρισκόταν την τελευταία οκταετία, καμία σχέση με τους πραγματικούς στόχους που έχει ο Βρετανός.

Τζορτζ Ράσελ

«Θέλω να δώσω μάχη για το πρωτάθλημα. Να αντιμετωπίζω επί ίσοις όροις τον Μαξ (Φερστάπεν) και τη Red Bull αλλά και τον Σαρλ (Λεκλέρ), που αυτή τη στιγμή κάνει σπουδαία δουλειά με τη Ferrari. Γι’ αυτό πρέπει ως ομάδα να συνεχίσουμε να πιέζουμε και σε ατομικό επίπεδο πρέπει να κάνω το ίδιο. Τα καλύτερα έρχονται», ολοκλήρωσε ο Ράσελ απαντώντας στο Gazzetta.

Η έβδομη δοκιμασία της σεζόν, το Grand Prix του Μονακό, ξεκινά στις 16.00 ώρα Ελλάδας, με τον Ράσελ να παρατάσσεται στην έκτη θέση του grid. Μισή ώρα νωρίτερα, ξεκινά το LIVE του Gazzetta, με όλα τα νέα, τις εξελίξεις, το παρασκήνιο, σχετικά με τον αγώνα στο Πριγκιπάτο.

F1 Live Μονακό

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG Petronas

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!