Συνεχίζονται με επιτυχία τα CFMoto Test Rides

Συνεχίζονται με επιτυχία τα CFMoto Test Rides
Σε Δράμα, Ξάνθη και Αιγάεω θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες εκδηλώσεις της Test Ride της CFMoto.

Η CFMoto το 2022 έχει εμπλουτίσει την γκάμα της με πολύ σημαντικά μοντέλα τα οποία έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού στην Ελλάδα. Η εταιρεία, βλέποντας ότι ο κόσμος θέλει να μάθει περισσότερα για την ανερχόμενη μάρκα, προχώρησε στη διοργάνωση μιας σειράς από test rides σε διάφορες πόλεις της χώρας προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στους μοτοσικλετιστές να βρεθούν στη σέλα των μοντέλων της CFMoto.

Τα πρώτα event CFMoto Test Rides ολοκληρώθηκαν σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη με επιτυχία και πλέον η Muvus, αντιπρόσωπος της CFMoto στην Ελλάδα, σχεδιάζει τα επόμενα test rides σε διαφορετικά μέρη της χώρας μας. Μέχρι τις 24 Μαίου στη Δράμα μπορούν οι φίλοι των δύο τροχών να οδηγήσουν τα μοντέλα της εταιρείας, ενώ από 26-28 Μαίου το καραβάνι μεταφέρεται στην Ξάνθη για ακόμα ένα τριήμερο πλούσιο με Test Rides.

CFMoto

Στις 3-5 Ιουνίου η CFMoto επιστρέφει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Αιγάλεω όπου θα είναι διαθέσιμα μοντέλα της εταιρείας για οδήγηση. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν στα τηλέφωνα του αντίστοιχου αντιπροσώπου προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή και να κρατήσουν θέση για ένα test ride. Δείτε παρακάτω τα σημεία που θα πραγματοποιηθούν τα Test Rides.

20-24 Μαΐου - Δράμα - ΑΛΙΜΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΥ 51 Ραντεβού στο : 25210 24087 & [email protected]

26-28 Μαΐου - Ξάνθη - Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 311-313 Ραντεβού στο : 25410 21180 &[email protected]

3-5 Ιουνίου - Αιγάλεω - SMOTO (ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ), ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 405 Ραντεβού στο : 2105821869 & [email protected]

CFMoto

Το κορυφαίο μοντέλο σε ζήτηση είναι το νέο adventure 800MT. Η μοτοσικλέτα διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και έναν ισχυρό κινητήρα δημιουργώντας μια ικανή μοτοσικλέτα για ταξίδι και περιπέτεια. Στην Ελλάδα βρίσκεται επίσης το ολοκαίνουριο 700CL-X Sport, η cafe racer έκδοση του ήδη πολύ καλού 700CL-X, ενώ ο επισκέπτης θα δει από κοντά και τα μικρότερα μοντέλα της γκάμας όπως το 150ΝΚ, το 300SR αλλά και το ικανό Sport Touring 650GT.

CFMoto

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!