Formula 1: Ο Χάμιλτον θα αγόραζε τη γυμνή φωτογραφία του Μπότας

Formula 1: Ο Χάμιλτον θα αγόραζε τη γυμνή φωτογραφία του Μπότας
Ο Βρετανός γνωρίζει την ύπαρξη της άκρως αποκαλυπτικής φωτογραφίας που έχει δημοσιεύσει ο Φινλανδός πρώην teammate του και θα την αγόραζε για καλό σκοπό.

Πριν από λίγες ημέρες ο οδηγός της Alfa Romeo, Βάλτερι Μπότας, δημοσίευσε μια φωτογραφία στους λογαριασμούς του στα social media στην οποία εμφανίζεται γυμνός. Η ανάρτηση αμέσως «έριξε» το ίντερνετ και πήρε τεράστιες διαστάσεις, με τα memes να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο Μπότας μάλιστα, αποκάλυψε πως θα πουλήσει κάδρα με τη φωτογραφία αυτή για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο τέως teammate του στη Mercedes-AMG, Λιούις Χάμιλτον όχι μόνο ενδιαφέρεται για την αγορά της φωτογραφίας, αλλά τη βρίσκει άκρως ελκυστική.

«Θα την αγόραζα σίγουρα, ειδικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δεν ήξερα πως είναι προς πώληση, αλλά είναι μία πολύ ωραία φωτογραφία. Βασικά, είναι μια από τις καλύτερες φωτογραφίες που έχω δει ποτέ μου», ανέφερε ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο Sky Sports, στο πλαίσιο του Grand Prix Ισπανίας.

Βάλτερι Μπότας

Επιπλέον ο Μπότας, όταν ρωτήθηκε από το people.com, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει τώρα, που βρίσκονται σε διαφορετικές ομάδες, με τον Χάμιλτον, : «Είναι καλή, μετά τον αγώνα στο Μπαχρέιν έμαθα πως ήταν στο βάθρο και του είπα μπράβο στο γύρο επιστροφής στα pit. Βασικά, ταξιδέψαμε μαζί στο Ντουμπάι και από εκεί στη Σαουδική Αραβία. Κατά μία έννοια δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν είμαστε πλέον teammates αλλά είμαστε φίλοι. Είναι καλό αυτό. Έχουμε καλές σχέσεις και καταφέραμε πολλά μαζί. Πιστεύω πως μία τέτοια φιλία θα διαρκέσει για πολύ ακόμα».

Στον αγώνα της Formula 1 στην Ισπανία, οι δύο οδηγοί έδωσαν μάχη στα τελικά στάδια του Grand Prix. O Χάμιλτον κατάφερε να περάσει τον Μπότας από την εξωτερική 0στη στροφή 3, στη μάχη για την 5η θέση.

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG, Alfa Romeo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!