Formula 1, Χάμιλτον: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη βελτίωσή μας»

Formula 1, Χάμιλτον: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη βελτίωσή μας»
Το χαμόγελο επέστρεψε στις τάξεις της Mercedes-AMG Petronas που είδε στη Βαρκελώνη την W13 E Performance να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Οι αναβαθμίσεις που η γερμανική ομάδα έφερε στο Grand Prix Ισπανίας φαίνεται πως έχουν λύσει αρκετά από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Οι Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ ήταν σταθερά στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης και στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, όπου βρέθηκαν στις θέσεις 2 και 3.

Η διαφορά τους από την κορυφή ήταν πολύ μικρή, με τον Χάμιλτον μετά το τέλος του FP2 να χαμογελά: «Είμαι πολύ αισιόδοξος τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη βελτίωση και την πρόοδό μας και θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους πίσω στο εργοστάσιο που δεν εγκατέλειψαν τη μάχη και συνέχιζαν να πιέζουν στην εξέλιξη. Δεν είμαστε οι ταχύτεροι ακόμα, αλλά πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι η πρώτη φορά φέτος που στη μεγάλη ευθεία δεν είχαμε καθόλου porpoising. Έχουμε ακόμα λίγες αναπηδήσεις σε κάποια σημεία, αλλά η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη. Το μονοθέσιό μας είναι ακόμα δύσκολο στην οδήγηση αλλά βελτιωμένο σε σχέση με πριν. Πιστεύω πως μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο».

Τζορτζ Ράσελ

Από τη μεριά του ο Τζορτζ Ράσελ κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Βρετανό πολυπρωταθλητή: «Το μονοθέσιο ανταποκρίνεται πολύ διαφορετικά. Είμαστε σε μία πολύ καλή θέση, έχουμε όμως μπροστά μας ορισμένους περιορισμούς. Έχουμε λίγο porpoising σε κάποια σημεία, αλλά δεν νομίζω να το λύσουμε αυτό το τριήμερο».

Η δράση στο Grand Prix Ισπανίας, τον έκτο αγώνα της Formula 1 στο 2022 συνεχίζεται στις 14:00 ώρα Ελλάδος με την τρίτη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών. Ακολουθήστε όλη τη δράση στο gMotion by Gazzetta με LIVE σε κατατακτήριες και αγώνα.

F1 Ισπανία 2022

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!