Ferrari Roma: Ένα μοναδικό αυτοκίνητο με άρωμα... Ιαπωνίας (vid)

Ferrari Roma: Ένα μοναδικό αυτοκίνητο με άρωμα... Ιαπωνίας (vid)
Το τμήμα Tailor Made της Ferrari δημιούργησε μία αποκλειστική Roma με χρώματα, υλικά και τεχνικές από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Σε συνεργασία με τους εκδότες του περιοδικού Cool Hunting, το οποίο ασχολείται με τη σχεδίαση, την κουλτούρα και την τεχνολογία, η Ferrari δημιούργησε μία μοναδική Roma. Ο επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης της ιταλικής μάρκας, Φλάβιο Μαντσόνι, συνεργάστηκε με τους εκδότες του περιοδικού, Έβαν Όρενστεν και Τζος Ρούμπιν, οι οποίοι είχαν μόλις επιστρέψει από ταξίδι στην Ιαπωνία.

H Roma, το supercar με τον V8 των 620 ίππων, μεταμορφώθηκε σε ένα one-off αυτοκίνητο από το τμήμα Tailor Made της Ferrari. Πρόκειται για το πρόγραμμα της ιταλικής μάρκας που δημιουργεί εξατομικευμένα αυτοκίνητα με βάση τις προτιμήσεις των πελατών της.

Ferrari Roma

Ο Μαντσόνι και η ομάδα του εμπνεύστηκαν από τα κοινά στοιχεία Ιταλίας και Ιαπωνίας που αφορούν την κουλτούρα και τη σχεδίαση. Για το μπλε χρώμα του αμαξώματος της Roma χρησιμοποιήθηκαν παραδοσιακές ιαπωνικές βαφές που προέρχονται από φυτά, ενώ στην καμπίνα ύφασμα σακιόρι.

Η αποκλειστική Roma θα εκτίθεται στο Ferrari Tailor Made Showroom κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ντιζάιν NYC X DESIGN στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!