Οι Off-Road αναβάτες της Yamaha θα σας εντυπωσιάσουν (vid)

Οι Off-Road αναβάτες της Yamaha θα σας εντυπωσιάσουν (vid)
Δείτε την ευρωπαϊκού επιπέδου παρουσίαση της ελληνικής αγωνιστικής ομάδας off-road της Yamaha για το 2022.

Κάθε χρόνο η Yamaha βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων αναβατών στους αγώνες μοτοσικλέτας στηρίζοντας τις προσπάθειές τους ακόμα και στις δύσκολες περιόδους. Το 2022 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση με την Μοτοδυναμική, επίσημου αντιπροσώπου της Yamaha στην Ελλάδα, να παρουσιάζει την αγωνιστική ομάδα off-road με ένα μοναδικό και άκρως ενδιαφέρον βίντεο.

Το βίντεο ξεκινάει με έναν λιλιπούτειο αναβάτη, τον Αχιλλέα, ο οποίος βρίσκεται στη σέλα ενός PW50 που του δώρισε ο πατέρας του. Ο μικρός αναβάτης αρχίζει να ονειρεύεται την πορεία του στις χωμάτινες πίστες και παράλληλα της ιστορίας, ξεδιπλώνονται οι αθλητές όλων των κατηγοριών, φτάνοντας μέχρι τους πρωταθλητές των μεγάλων κατηγοριών που έχουν κατακτήσει την κορυφή του βάθρου με μοτοσικλέτες όπως η YZ450F. Στο τέλος ο μικρός Αχιλλέας ξυπνάει, συνειδητοποιεί ότι έβλεπε ένα «όνειρο», και εμπνευσμένος από αυτό λέει «Το όνειρο τώρα ξεκινάει!». Βάζει μπροστά το PW50 και ξεκινάει ώστε να κάνει το όνειρο, πραγματικότητα.

Yamaha

Η Yamaha έχει σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες ικανούς και φιλόδοξους αναβάτες, ενώ επτά από αυτούς θα είναι υποψήφιοι στο πρόγραμμα bLU cRU της Yamaha Europe για το 2022. Στην MX1 θα αγωνιστούν οι Γιάννης Τουρατζίδης και Δημήτρης Τουρατζίδης, στην ΜΧ300 ο Ανδρέας Ανδρέου με YZ250, στην MX2 ο Καμαρινός Παυλόπουλος με YZ250F, στην MX2T ο Σωτήρης Φωτάκης, ο Δημήτρης Γανωτής και ο Ιάκωβος Παπαδόπουος με YZ125, στην MX85 με YZ85 οι Γιώργος Χατζάκης, Σόλων Τριανταφυλλόπουλος, Ελευθέριος Παπαδάκης και Χρήστος-Παναγιώτης Ταμβάκος, ενώ στην MX65 με YZ65 οι Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Φωτόπουλος, Γιώργος Τσαλίκης και Γιώργος Κουκαλιώτης.

Yamaha

Αγωνιστικός Διευθυντής της ομάδας θα είναι ο πολύ έμπειρος Δημήτρης Χελιώτης. Στην κατηγορία MX Senior θα αγωνιστεί ο έμπειρος Δημήτρης Κεραμιδάς με YZ450F, ενώ στο Enduro έχουμε τον Παναγιώτη Κακολύρη στην E2 με WR450F και Νικόλαο Φλώρο στην E1 με WR250F. Στην ομάδα της Yamaha για το 2022 θα υπάρχουν δύο γυναίκες, η Αμαλία Λάμπρου και η Ιωάννα Λάμπρου οι οποίες θα αγωνιστούν στην κατηγορία MXW.

Περισσότερα, στο εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασε η Yamaha...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!