Formula 1: Ο Σάινθ «το έριξε» στο karting (vid)

Formula 1: Ο Σάινθ «το έριξε» στο karting (vid)
Ο οδηγός της Scuderia Ferrari θέλησε να ξεφύγει από τη ρουτίνα του και βρέθηκε σε αγωνιστική πίστα με ένα διαφορετικού τύπου αγωνιστικό.

Για να καταφέρεις να γίνεις οδηγός στη Formula 1 πρέπει να ξεκινήσεις τους αγώνες από μικρή ηλικία. Το κατώτατο επίπεδο είναι οι αγώνες karting, που αναδεικνύουν τα ταλέντα του μέλλοντος, πριν αυτά μεταβούν στους αγώνες μονοθεσίων.

Παρά το γεγονός πως κάποιοι κατακτούν το όνειρο του να γίνουν οδηγοί της Formula 1, δεν σημαίνει πως αφήνουν πίσω τις ρίζες τους και τις αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια. Έτσι, ανά διαστήματα βλέπουμε αρκετούς οδηγούς να περνούν τις μέρες τους κάνοντας karting. Αρκετοί χρησιμοποιούν τα μικρά αγωνιστικά ως ένα είδος προπόνησης για επόμενους αγώνες στο αγωνιστικό τους πρόγραμμα.

Στο διάστημα μεταξύ του Grand Prix Μαϊάμι και του Grand Prix Ισπανίας, ο οδηγός της Scuderia Ferrari, Κάρλος Σάινθ, βρέθηκε στην πίστα της Βαλένθια μαζί με τον πρώην teammate του στην Scuderia Toro Rosso, Ντανιίλ Κβιάτ και τον πρώην οδηγό της Manor, Ρομπέρτο Μέρι. Εκεί οι τρεις τους αναμετρήθηκαν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη.

Στο επίσημο κανάλι του στο youtube, o Σάινθ δημοσίευσε ένα βίντεο με πολλά εντυπωσιακά πλάνα από την ημέρα αυτή. Μέσα σε ένα διάστημα 9 λεπτών και 33 δευτερολέπτων χωρά σίγουρα μπόλικη αγωνιστική δράση.

Περισσότερα πατώντας play!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!