Το Tesla που έγινε... πολιορκητικός κριός (vid)

Newsroom
Το Tesla που έγινε... πολιορκητικός κριός (vid)
O οδηγός ενός Τesla Model 3 έχασε τον έλεγχο και μπήκε σε ένα κτίριο με κάπως ανορθόδοξο τρόπο.

Ένα νέο βίντεο έκανε την εμφάνισή του, στο οποίο ένα Tesla Model 3 εμφανίζεται να... απογειώνεται και να πέφτει με μεγάλη ταχύτητα στην είσοδο ενός συνεδριακού κέντρου στο Κολόμπους του Οχάιο. Ήταν ένα θεαματικό και ταυτόχρονα τρομακτικό ατύχημα, το οποίο ευτυχώς δεν προκάλεσε κανένα σοβαρό τραυματισμό.

Το ατύχημα συνέβη στις 4 Μαΐου και τα αίτιά του ακόμα ερευνώνται. Η ταχύτητα του αυτοκινήτου υπολογίζεται στα 110 χλμ/ώρα και πριν από την πρόσκρουση με την πρόσοψη του κτιρίου είχε παραβιάσει το κόκκινο φανάρι.

Οι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο οδηγός φάνηκε να πάτησε γκάζι για να προλάβει το κόκκινο αλλά μετά φάνηκε να προσπαθεί να επιβραδύνει. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να μπέρδεψε το πετάλι του φρένου με εκείνο του γκαζιού, όπως έχει συμβεί σε πολλά παρόμοια ατυχήματα. Από την αστυνομία πάντως δεν ανακοινώθηκε αν ήταν ενεργοποιημένο το Autopilot.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Παρότι στο συνεδριακό κέντρο εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εξέλιξη αρκετές εκδηλώσεις, δεν υπήρξε άλλος τραυματισμός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη στιγμή του ατυχήματος και μάλιστα από τρεις διαφορετικές λήψεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!