Ducati: Προθέρμανση ενόψει World Ducati Week

Ducati: Προθέρμανση ενόψει World Ducati Week
Η Ducati πραγματοποίησε μια νέα εκδήλωση για να φέρει πιο κοντά τους φίλους της μάρκας.

Σε πολλές πόλεις του κόσμου η 7η Μαΐου ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα με έντονο το κόκκινο χρώμα. Η Ducati με τη βοήθεια των κατά τόπους αντιπροσωπειών και των λεσχών, δημιούργησε μια νέα εκδήλωση η οποία είχε ως στόχο να φέρει κοντά τους φίλους της μάρκας σε όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση ονομάστηκε «We Ride As One» και Ducatisti στις πέντε Ηπείρους συναντήθηκαν για να γιορτάσουν την εταιρεία από το Μπόργκο Πανιγκάλε.

Οι αντιπροσωπείες είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης δημιουργώντας ένα όμορφο πρόγραμμα για τους φίλους των δύο τροχών. Σημαντική ήταν η βοήθεια και των λεσχών της Ducati οι οποίες πήραν πρωτοβουλίες και έδωσαν ζωή στην αξέχαστη αυτή εμπειρία μέσα από δραστηριότητες. Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι η Ducati αριθμοί 322 Επίσημες Λέσχες σε όλο τον κόσμο.

Ducati

Η κορύφωση της εκδήλωσης ήρθε με την παρέλαση, με τις μοτοσικλέτες της Ducati να περνούν και να χρωματίζουν με κόκκινο χρώμα τους πιο διάσημους δρόμους των κύριων πόλεων σε όλο τον κόσμο. Το μήνυμα που εξέπεμψε η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν να ενώσει όλους τους Ducatisti, από αυτούς που αγαπούν τα ταξίδια μέχρι εκείνους που προτιμούν τις συγκινήσεις εντός πίστας, από αυτούς που επιχειρούν στα πιο συναρπαστικά μονοπάτια εκτός δρόμου μέχρι εκείνους που επιλέγουν πιο χαλαρωτικές διαδρομές μεταξύ χωριών και πόλεων.

Ducati

Η εκδήλωση «We Ride As One» ήταν μια καλή προθέρμανση για το World Ducati Week το οποίο πραγματοποιείται στις 22-24 Ιουλίου στην πίστα Μιζάνο. Εκεί οι φίλοι της Ducati θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία αυτού του θρυλικού event το οποίο πλέον θα είναι ανοιχτό για όλους έπειτα από την περιπέτεια του Covid-19.

Ducati

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!