Formula 1: Ο Λεκλέρ μαθαίνει... μπέιζμπολ (vid)

Formula 1: Ο Λεκλέρ μαθαίνει... μπέιζμπολ (vid)
Ο οδηγός της Ferrari παρακολούθησε αγώνα της τοπικής ομάδας του Μαϊάμι και έκανε προθέρμανση με τους παίκτες της.

Στο περιθώριο του Grand Prix στο Μαϊάμι, ο Σαρλ Λεκλέρ πήρε μια γεύση από την αμερικανική αθλητική κουλτούρα. Ο οδηγός της Scuderia Ferrari επισκέφθηκε το γήπεδο της τοπικής ομάδας μπέιζμπολ, των Miami Marlins, για να παρακολουθήσει τον αγώνα τους για το MLB ενάντια στους D-backs. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας έφτασε στο γήπεδο οδηγώντας μια λευκή Ferrari Roma και πάρκαρε στην ειδική θέση στάθμευσης που είχε ετοιμαστεί για αυτόν.

leclerc

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο Λεκλέρ αντάλλαξε μερικές μπαλιές με κάποιους από τους παίκτες των Marlins κατά την προθέρμανση της ομάδας ενώ συναντήθηκε και με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, τον Μπρους Σέρμαν, ο οποίος μάλιστα δήλωσε οπαδός της Formula 1. Ο οδηγός της Ferrari παρέμεινε στο γήπεδο και κατά την ανάκρουση του αμερικανικού εθνικού ύμνου.

Ο αστέρας των Marlins Τζαζ Κρίσχολμ Τζ. και ο Λεκλέρ αντάλλαξαν φανέλες, με τον παίχτη από τις Μπαχάμες να δέχεται μια μακρυμάνικη κόκκινη μπλούζα με το Νο 16 (τον αριθμό στο μονοθέσιο του Λεκλέρ) και το λογότυπο της Ferrari και να δίνει στον Μονεγάσκο μια λευκή εμφάνιση των Marlins με το No 97, που είναι η χρονολογία γέννησής του.

leclerc

Ήταν η πρώτη φορά που ο Λεκλέρ έβλεπε αγώνα μπέιζμπολ από κοντά και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του: «Είμαι εντυπωσιασμένος. Όλα είναι τόσο μεγάλα. Το είχα δει μερικές φορές στην τηλεόραση, ποτέ στην πραγματική ζωή. Φαίνονται ήδη τεράστια στην τηλεόραση, αλλά είναι ακόμα μεγαλύτερα στην πραγματικότητα. Απλά ανακαλύπτω το άθλημα. Δεν ξέρω πολλά για αυτό. Είναι, η πρώτη εμπειρία για μένα απόψε, και πραγματικά ανυπομονώ για αυτήν».

Στο παρακάτω βίντεο ο -εμφανώς άπειρος- Λεκλέρ ανταλλάσσει μπαλιές με τους παίκτες των Marlins.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!