Formula 1: Αποκαλύφθηκε το videogame F1 22 (vid)

Formula 1: Αποκαλύφθηκε το videogame F1 22 (vid)
Το επίσημο videogame προσομοίωσης της F1 απέκτησε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και νέα χαρακτηριστικά.

Οι φίλοι της Formula 1 θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από πρώτο χέρι τη νέα εποχή του σπορ. Το 2022 βλέπουμε τα μονοθέσια νέας γενιάς στην πίστα και αυτό το καλοκαίρι θα μεταφερθούν και στις πίστες του ψηφιακού κόσμου. Η Codemasters ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου επίσημου videogame για τη φετινή χρονιά, το F1 22.

To videogame θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 1η Ιουλίου, την πρώτη ημέρα του Grand Prix Μ. Βρετανίας. Ο νέος τίτλος θα περιέχει όλες τις επίσημες ομάδες της Formula 1, μαζί με τα μονοθέσια νέας γενιάς και όλους τους οδηγούς του πρωταθλήματος.

Επίσης, για πρώτη φορά από το 2019 θα δούμε όλες τις επίσημες πίστες στο καλεντάρι του σπορ, συμπεριλαμβανομένου του νέου σιρκουί στο Μαϊάμι, το οποίο θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά το τριήμερο 6-8 Μαΐου. Επιπλέον επιβεβαιώθηκε πως οι αλλαγές που έχουν γίνει στις πίστες της Αυστραλίας, της Ισπανίας και του Άμπου Ντάμπι θα συμπεριληφθούν στο F1 22.

F1 22

Η προσθήκη των μονοθεσίων νέας γενιάς σημαίνει πως ο χειρισμός τους θα αλλάξει, μιας και έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Σε αυτό θα συμβάλουν και οι τροχοί 18 ιντσών που αλλάζουν επίσης το αεροδυναμικό προφίλ των μονοθεσίων.

Στις νέες προσθήκες, η Codemasters αποκάλυψε το «Adaptive AI» το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να αγωνίζονται στο ιδανικό επίπεδο απέναντι στον υπολογιστή για μία καλύτερη δυνατή εμπειρία οδήγησης. Το δημοφιλές My Team mode θα επιστρέψει για ακόμα μια χρονιά και θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν τις δικές τους ομάδες. Επιπλέον θα επιτρέπει στον παίκτη να ορίσει τον προϋπολογισμό του στο ξεκίνημα της καριέρας του, κάτι που προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες σε κάθε νέο ξεκίνημα.

F1 22

Ένα νέο mode ονόματι «F1 Life» θα προστεθεί στο videogame F1 22 όπου οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν επίδειξη της συλλογής τους. Περισσότερες πληροφορίες για το F1 22 θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Το videogame F1 22 θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου για τις πλατφόρμες Playstation, Xbox και PC. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ του επίσημου videogame της Formula 1...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!