Σοβαρός τραυματισμός αναβάτη σε αγώνα motocross

Newsroom
Σοβαρός τραυματισμός αναβάτη σε αγώνα motocross
Νέο ατύχημα σε αγώνα Motocross σημειώθηκε στην πίστα Κρηνίδων Καβάλας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ο αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα των Κρηνίδων στην Καβάλα, που διεξήχθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του αναβάτη Μανώλη Κρητικού.

Ο νεαρός αναβάτης, όπως μετέφερε στο GRTimes ο πρόεδρος του ΑΜΟΚ (Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Ομίλος Κρηνίδων), Θέμης Καλπακίδης, «είχε μία άσχημη πτώση σε ένα άλμα, προφανώς κάνοντας κάτι λάθος. Ήταν μία άτυχη στιγμή για το παιδί, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Όπως όμως πληροφορούμαστε, ο διακεκριμένος αθλητής εγχειρίστηκε χθες και όλα πήγαν καλά. Δυστυχώς, ατυχήματα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο άθλημα και σε τέτοιους αγώνες, υψηλού επιπέδου».

Ο νεαρός αναβάτης αμέσως μετά την πτώση του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που κράτησε 8,5 ώρες για να αποκατασταθούν τα πολλαπλά κατάγματα στα πόδια του. Σύμφωνα με τον Διευθυντή του νοσοκομείου, η επέμβαση πήγε καλά και, όπως συνηθίζεται μετά από τέτοιου είδους επεμβάσεις, ο τραυματίας νοσηλεύεται στην Μ.Ε.Θ. Σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ο αναβάτης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Το ατύχημα αυτό έρχεται περίπου 6 μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά, στο οποίο είχε χάσει τη ζωή του ένας 27χρονος θεατής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!