Η υβριδική Porsche που τράκαρε ο Μπρούνο Φερνάντες

Η υβριδική Porsche που τράκαρε ο Μπρούνο Φερνάντες

Η υβριδική Porsche που τράκαρε ο Μπρούνο Φερνάντες
Η Porsche Panamera 4S E-Hybrid με την οποία είχε το ανώδυνο ατύχημα ο Πορτογάλος έχει απίστευτες επιδόσεις και ανάλογη τιμή.

Ο Μπρούνο Φερνάντες είδε το όνομά του να κάνει το γύρο στα μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο για ένα διαφορετικό λόγο από συνήθως. Ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Δευτέρας, το οποίο όμως δεν προκάλεσε κανένα τραυματισμό. Έτσι, το ενδιαφέρον στράφηκε σε άλλα πράγματα, περιφερειακά του ατυχήματος, όπως για παράδειγμα το αυτοκίνητο του Φερνάντες.

panamera

O Πορτογάλος, λοιπόν, οδηγούσε μια Porsche Panamera 4S-E Hybrid. Πρόκειται για την plug-in υβριδική έκδοση του τετράθυρου, τετραθέσιου σπορ μοντέλου της γερμανικής μάρκας που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πιο «καθαρόαιμα» αυτοκίνητα της Porsche.

Η υβριδική Panamera συνδυάζει έναν εξαλύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,9 λίτρων, απόδοσης 443 ίππων, με έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 134 ιππους. Το αποτέλεσμα είναι συνολική απόδοση 552 ίππων, που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δίνει εκρηκτικές επιδόσεις. Το μοντέλο αυτό της Porsche χρειάζεται μόλις 3,7 δευτερόλεπτα για να πιάσει από στάση τα 100 χλμ/ώρα ενώ το κοντέρ συνεχίζει να ανεβαίνει μέχρι η βελόνα του να αγγίξει τα 300 χλμ/ώρα.

panamera

Προφανώς, ένα τέτοιο αυτοκίνητο έχει και την ανάλογη τιμή. Η Porsche Panamera του Φερνάντες στην Αγγλία κοστίζει 94.000 λίρες ενω στην Ελλάδα η τιμές της ξεκινούν από τις 150.000 ευρω.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!