WRC: H Hyundai έκανε «reset» στο δίμηνο διάλειμμα

Κώστας Παστρίμας
WRC: H Hyundai έκανε «reset» στο δίμηνο διάλειμμα
Η μεγάλη διακοπή ανάμεσα σε Σουηδία και Κροατία βοήθησε τη Hyundai να κάνει σημαντική πρόοδο.

Η νέα εποχή του WRC με τα υβριδικά πλέον αγωνιστικά αυτοκίνητα δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για τη Hyundai Motorsport, που αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στην προετοιμασία της, συμπεριλαμβανομένης της απρόσμενης αποχώρησης του Αντρέα Αντάμο. Η ομάδα ωστόσο κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια να βελτιώσει κάθε πτυχή του i20 N και τα πρώτα αποτελέσματα ήρθαν με τη 2η θέση του Τιερί Νεβίλ στη Σουηδία.

Μετά το Ράλλυ Σουηδίας το πρόγραμμα του WRC έχει μια μεγάλη διακοπή, διάρκειας δύο μηνών. Ο επόμενος αγώνας είναι το Ράλλυ Κροατίας το προσεχές 3ήμερο (22-24 Απριλίου) και το διάστημα αυτό έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους της Hyundai να ανασυνταχθούν, όπως δηλώνει ο αναπληρωτής επικεφαλής της ομάδας, Ζιλιέν Μονσέ.

«Το διάλειμμα των δύο μηνών από το Ράλι Σουηδίας ήταν χρήσιμο, καθώς μας έδωσε το χρόνο να ανασυνταχθούμε και να κάνουμε κάτι σαν 'reset' πριν ξεκινήσουμε την επόμενη φάση της σεζόν, η οποία ξεκινά με το Ράλι Κροατίας. Ο τερματισμός στο βάθρο που εξασφαλίσαμε με τον Thierry στον προηγούμενο αγώνα ήταν ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός για εμάς καθώς συνεχίζουμε να συνηθίζουμε τους νέους υβριδικούς κανονισμούς. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε μια εξαιρετική ομάδα στο Alzenau, που εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει το συνολικό μας πακέτο. Θέλουμε να διεκδικούμε σταθερά βάθρα και νίκες όλη τη σεζόν. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με την κεκτημένη ταχύτητα της πρόσφατης προόδου μας και να επιτύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην άσφαλτο της Κροατίας», είπε ο Γάλλος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!