Πρόεδρος Ferrari: «Επιστρέψαμε στο κορυφαίο επίπεδο, όμως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Κώστας Μπιτσικώκος
Πρόεδρος Ferrari: «Επιστρέψαμε στο κορυφαίο επίπεδο, όμως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι»
Χαμηλούς τόνους κρατά ο Τζον Έλκαν παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Scuderia Ferrari στη φετινή σεζόν της Formula 1.

Ούτε ο φανατικότερος οπαδός της Scuderia Ferrari δεν θα μπορούσε να προβλέψει την απόδοση του μονοθεσίου της ιταλικής ομάδας καθώς και τα αποτελέσματα στα τρία πρώτα Grand Prix της σεζόν. H Ferrari είναι πρώτη στους κατασκευαστές με 104 βαθμούς, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρ (με δύο νίκες σε τρεις αγώνες) έχει προβάδισμα 34 βαθμών στην κατάταξη των οδηγών.

Την ίδια στιγμή που τα κόκκινα μονοθέσια είναι αξιόπιστα και γρήγορα, η Red Bull Racing και η Mercedes-AMG δε διαθέτουν το… συνολικό πακέτο. Στο Μαρανέλο πάντως κρατούν «χαμηλά την μπάλα», γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί.

Σαρλ Λεκλέρ

Μιλώντας στη συνέλευση των μετόχων της Ferrari, ο Πρόεδρος της ιταλικής εταιρείας, Τζον Έλκαν χαρακτήρισε μεν συναρπαστική την αρχή της σεζόν, όμως έστειλε «μήνυμα» στα μέλη της ομάδας.

«Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, η σεζόν μόλις άρχισε. Θυμάμαι που πριν από δύο χρόνια είπαμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αν θέλουμε να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί. Όπως όλοι οι φίλοι της Scuderia, είμαι και εγώ χαρούμενος που επιστρέψαμε στο κορυφαίο επίπεδο. Θα πρέπει να εργαστούμε ακούραστα για να βελτιώσουμε κάθε πτυχή της απόδοσής μας. Αυτή είναι η προσέγγιση που περιμένω να έχουμε τόσο στην Ίμολα όσο και σε όλη τη σεζόν», ανέφερε - σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Ansa - ο εγγονός του Τζιάνι Ανιέλι.

Elkann Binotto

Φωτογραφία: FCA

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!