Ιταλική Formula 4: Ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης θα εκπροσωπήσει πάλι την Ελλάδα (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Ιταλική Formula 4: Ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης θα εκπροσωπήσει πάλι την Ελλάδα (vid)
Ο Έλληνας οδηγός ανέβασε ένα teaser-video για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα του 2022!

Ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης ετοιμάζεται να πατήσει ξανά γκάζι, αφού και το 2022 θα αγωνίζεται στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ιταλικής Formula 4!

O Έλληνας οδηγός που είναι ο μοναδικός που συμμετέχει σε τέτοιου επιπέδου θεσμό μονοθεσίων, δημοσίευσε στα προσωπικά του social media ένα video teaser που προϊδεάζει για την επιστροφή στη δράση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε αυτό: «Νέα σεζόν, νέο μονοθέσιο, νέες προκλήσεις». Κι αυτό διότι το 2022 στην Ιταλική Formula 4 έχουμε νέα, μεγαλύτερα σασί, στα οποία περιλαμβάνεται και το σύστημα ασφαλείας «Halo».

Τζώρτζης Μαρκογιάννης

Όμως θα κατασκευάζεται πάλι από την Tatuus, ο κινητήρας θα είναι πάλι από την Abarth αλλά αυτή τη φορά θα προσφέρει 180 άλογα. Τι άλλο δεν αλλάζει; Ο Μαρκογιάννης θα οδηγεί ξανά για λογαριασμό της ιταλικής ομάδας CRAM Motorsport, που έχει βάση στο Κόμο.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video…

Το φετινό πρωτάθλημα περιλαμβάνει επτά γύρους, τους πέντε επί Ιταλικού εδάφους, στις πίστες της Ίμολα, του Μισάνο, της Βαλελούνγκα, της Μόντσα και του Μουτζέλο, καθώς επίσης έναν στο Βέλγιο και την πίστα του Σπα-Φρανκορσάμπ κι έναν στην Αυστρία και την πίστα του Σπίλμπεργκ.

Η πρεμιέρα του 2022 είναι προγραμματισμένη για τις 6 με 8 Μαΐου.

Τζώρτζης Μαρκογιάννης

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!