Ford: Aνάμεσα στις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες του 2022 σύμφωνα με το TΙΜΕ

Ford: Aνάμεσα στις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες του 2022 σύμφωνα με το TΙΜΕ

Ford: Aνάμεσα στις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες του 2022 σύμφωνα με το TΙΜΕ
Το αμερικάνικο περιοδικό αξιολόγησε θετικά το γεγονός ότι η εταιρεία δημιουργεί ηλεκτρικές εκδόσεις των πιο δημοφιλών μοντέλων της γκάμας της.

Μία θέση ανάμεσα στις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες για το 2022 κατέλαβε η Ford. Η λίστα αποτελεί επέκταση του διάσημου TIME 100, με τους 100 ανθρώπους στον πλανήτη που έχουν την μεγαλύτερη επιρροή. Σε αυτή τη λίστα θέση για το 2022 έλαβε η Ford, κυρίως για το πλάνο περιορισμού των εκπομπών ρύπων από τα αυτοκίνητα που κατασκευάζει.

«Δεν αρκεί να προσφέρεις ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ο κόσμος θα πρέπει να επιθυμεί την απόκτησή τους. Η προσέγγιση της Ford, υπό την ηγεσία του Διευθύνοντος Συμβούλου Τζιμ Φάρλεϊ, είναι να εξηλεκτρίσει ορισμένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της, όπως το F-150, το πρώτο σε πωλήσεις pick up στις ΗΠΑ εδώ και πολλά χρόνια», αναφέρει το περιοδικό TIME.

Ford F-150 Lightning

Η Ford παρουσίασε πρόσφατα το F-150 Lightning, το οποίο εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες που προσφέρουν τετρακίνηση. Το ηλεκτρικό pick up είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 426 ή 563 ίππους, ενώ ανάλογα με το μέγεθος της μπαταρίας, η μέγιστη αυτονομία φθάνει έως τα 480 χλμ.

«Νιώθω τιμή που η Ford μπήκε στη λίστα του TIME με τις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες», δήλωσε ο Μπιλ Φορντ, εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας. «Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι δεν έχει να κάνει με την επίδοση κάποιου ατόμου, αλλά είναι αναγνώριση των προσπαθειών των εργαζομένων μας να κάνουν τον κόσμο καλύτερο για τα παιδιά και τα εγγόνια μας».

Ford F-150 Lightning

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!