Formula 1: H προεπισκόπηση του Gazzetta για τη σεζόν του 2022 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Formula 1: H προεπισκόπηση του Gazzetta για τη σεζόν του 2022 (vid)
Οι Πάνος Σεϊτανίδης και Κώστας Παστρίμας συζητούν για το τι περιμένουμε από μια χρονιά που όλα είναι διαφορετικά.

Το 2022 είναι μια κομβική σεζόν για τη Formula 1. Οι αλλαγές στους κανονισμούς σημαίνουν ότι όλες οι ομάδες ξεκινούν τη χρονιά από το μηδέν, με ολοκαίνουρια μονοθέσια, τα οποία έχουν δοκιμάσει μόλις για έξι ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα στο Μπαχρέιν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Επιπλέον, αυτή η σεζόν έρχεται μετά τα όσα έγιναν στην περσινή, που ήταν μία από τις πιο συναρπαστικές και δραματικές στην ιστορία της Formula 1, κάτι που σημαίνει ότι οι απαιτήσεις των φίλων του σπορ ξεκινούν ήδη από πολύ ψηλά.

Η ομάδα του gMotion είναι πανέτοιμη για αυτήν τη νέα σεζόν και λίγες ώρες πριν από την επίσημη έναρξή της οι Πάνος Σεϊτανίδης και Κώστας Παστρίμας συναντήθηκαν στο στούντιο του Gazzetta για να συζητήσουν όλα όσο ξέρουμε -που δεν είναι πολλά- και όσα περιμένουμε να δούμε φέτος.

Πολλά θέματα αναφέρθηκαν σε αυτήν τη συζήτηση. Τα sideopod των Mercedes και Red Bull, η γλώσσα του σώματος της Ferrari, οι ομάδες που έδειξαν να είναι σε καλή φόρμα, εκείνες που έδειξαν το αντίθετο και εκείνες που μπορεί να κρύβονται.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο το preview της σεζόν και μην ξεχνάτε ότι μέσα από το LIVE Gazzetta θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη των κατατακτήριων δοκιμών και των αγώνων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!