Δείτε πώς «στήθηκε» το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (pic & vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Δείτε πώς «στήθηκε» το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (pic & vid)
Σε μία εκδήλωση για τους αφανείς ήρωες του αγώνα, παρουσιάστηκε και ένα video με το making of «Ράλλυ των Θεών»

Μπορεί αγωνιστικά η καρό σημαία στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις να είχε πέσει εδώ και μερικές εβδομάδες, με τον Κάλε Ροβάνπερα και την Toyota Gazoo Racing WRT να θριαμβεύουν στα ελληνικά βουνά, ωστόσο η οργανωτική καρό σημαία έπεσε με μία όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη σε όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στις αυξημένες ανάγκες του αγώνα. Στους αφανείς ήρωες του Ακρόπολις.

Ο επίλογος της φετινής διοργάνωσης που ταυτόχρονα έδωσε τη σκυτάλη στη διοργάνωση του 2022, έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, που από την πρώτη στιγμή αποτέλεσε το «σπίτι» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Στελέχη του αγώνα, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού και προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του, Λευτέρη Αυγενάκη, υποδέχθηκαν τους κριτές, τους εθελοντές, τους διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τους χορηγούς, που, μέσα από διαφορετικά πόστα, βρέθηκαν δίπλα στον αγώνα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ευχαρίστησε και συνεχάρη άπαντες για την ετοιμότητα και την οργάνωσή τους, ενώ παράλληλα επεσήμανε πόσο σημαντική ήταν η συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα, αλλά και τόνισε για ακόμα μία φορά πως η πολιτεία στοχεύει στη συνολική αναβάθμιση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

Lefteris Avgenakis

Από την πλευρά του, ο Προέδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr Αντώνιος Αυγερινός, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήταν ύψιστη τιμή για τον ΕΕΣ η ενεργή συμμετοχή σε μια τόσο μεγάλη και σημαντική διοργάνωση, και δεσμεύτηκε ότι ο ΕΕΣ θα συνεχίσει να στηρίζει ανάλογες διοργανώσεις που στοχεύουν στη στήριξη του αθλητισμού και στην ανάδειξη της υπέρτατης αξίας του εθελοντισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΚΟ προσέφερε επιταγή αξίας 5.000 ευρώ σε καύσιμα για τα οχήματα του ΕΕΣ, ενισχύοντας σημαντικά το πολυποίκιλο έργο των εθελοντών του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που οπτικά υποστηρίχθηκε με πλάνα της COSMOTE TV από τον αγώνα, προβλήθηκε ένα βίντεο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την παρουσίαση των προετοιμασιών που απαιτούνται σε μια διοργάνωση του μεγέθους του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Δείτε παρακάτω το πολύ ενδιαφέρον «making of» που παρουσιάζει όλα όσα έγιναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ώστε να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία το «Ράλλυ των Θεών»…

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool, Ράλλυ Ακρόπολις

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!