Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις μέσα από τις εικόνες (pics & vid)

Νίκος Γιαννούλας
Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις μέσα από τις εικόνες (pics & vid)
Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, τρίτη μέρα αγώνα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ήταν η πιο «γεμάτη» αγωνιστικά, πλήρης από θεατές αλλά και θέαμα.

Το κλίμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου ήταν κυριολεκτικά πανηγυρικό. Τόσο αγωνιστικά, όσο και συνολικά. Αν εξαιρεθεί η πρώτη ειδική διαδρομή Παύλιανη που ξεκινούσε νωρίς σε όλες τις υπόλοιπες αλλά και σε αυτή που επαναλαμβανόταν αργότερα, η προσέλευση των θεατών ήταν μαζική.


Το γεγονός αυτό δημιούργησε έναν -μάλλον ευχάριστο- πονοκέφαλο στους διοργανωτές, μετά τη διακοπή της ειδικής Ελευθεροχώρι, στο πρώτο της πέρασμα.


Αντίστοιχα οι επισκέπτες του χώρου θεατών στο Service Park ήταν κυριολεκτικά χιλιάδες κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα εκτός από την Toyota και τη Hyundai που βρίσκονταν στο 1-2 της γενικής κατάταξης, ικανοποιημένοι να είναι και οι χορηγοί του αγώνα.


Μετά από 8 χρόνια η επάνοδος του Ράλλυ Ακρόπολις στο πρόγραμμα αγώνων του WRC, ως ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις πλέον, έδωσε διέξοδο στην προσμονή πολλών χιλιάδων φίλων του, που ξεχύθηκαν στα βουνά.

Η Λαμία άλλωστε είναι γνωστή για την αγωνιστική της ιστορία αλλά και για το γεγονός ότι στη σύγχρονη ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις, έχει συνδεθεί άρρηκτα με αυτό.


Ας δούμε όμως την εξέλιξη της πιο συναρπαστικής μέρας του αγώνα μέσα από το φακό των εξαιρετικών συναδέλφων φωτογράφων και εικονοληπτών.

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις
ΕΚΟ Ράλι ΑκρόπολιςΕΚΟ Ράλι ΑκρόπολιςΕΚΟ Ράλι ΑκρόπολιςΕΚΟ Ράλι ΑκρόπολιςΕΚΟ Ράλι ΑκρόπολιςΕΚΟ Ράλι ΑκρόπολιςΕΚΟ Ράλι ΑκρόπολιςΕΚΟ Ράλι ΑκρόπολιςΕΚΟ Ράλι ΑκρόπολιςΕΚΟ Ράλι ΑκρόπολιςΕΚΟ Ράλι ΑκρόπολιςΕΚΟ Ράλι ΑκρόπολιςΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!