H «Deutsche Welle» μετέδωσε live το «Θαύμα της Βέρνης» (pics)

Gazzetta team
H «Deutsche Welle» μετέδωσε live το «Θαύμα της Βέρνης» (pics)

bet365

Δίχως να υπάρχει ποδοσφαιρική δράση ελέω κορονοϊού, το «DW Sport» εμπνεύστηκε την ιδέα να μεταδόσει με live εξέλιξη στο twitter τον μυθικό τελικό της Βέρνης από το Μουντιάλ του 1954, που βρήκε την Δυτική Γερμανία να κάνει την έκπληξη επικρατώντας της Ουγγαρίας.

Η αναστολή των αγώνων στην Bundesliga όπως και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα άφησε το «DW Sport» χωρίς live περιεχόμενο, προτρέποντας τους ιθύνοντες να σκεφτούν κάτι διαφορετικό για να καλύψουν τις μέρες δίχως αγωνιστική δράση.

Μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο σε συνθήκες καραντίνας, κατά το οποίο μετέδωσε live τα περσινά ματς από τις προγραμματισμένες αναμετρήσεις της περασμένης αγωνιστικής, το γερμανικό ΜΜΕ το πήγε ένα βήμα παραπέρα και ταυτόχρονα πίσω στο χρόνο: έκανε live αναμετάδοση στο twitter τον τελικό ανάμεσα σε Δυτική Γερμανία και Ουγγαρία από το Μουντιάλ του 1954.

Το παιχνίδι που έμεινε στην ιστορία ως «Το θαύμα της Βέρνης», λόγω της μεγάλης έκπληξης που θεωρήθηκε η επικράτηση των Γερμανών κόντρα στους κραταιούς Μαγιάρους (3-2) που λογίζονταν το φαβορί, ζωντάνεψε μέσα από την επίσημη σελίδα του συλλόγου στο twitter, όπου με διαδοχικές αναρτήσεις ενημέρωνε για τις φάσεις του αγώνα, τα γκολ και την έκβαση του σπουδαίου τελικού, μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα